Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Robert Ashton: 10 intrebari de pus la angajare

de Adela Simonescu 09 Apr. 2013 4534
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Procesul de angajare cere eforturi substantiale din partea noastra. La final, vom ramane fata in fata cu un om in care va trebui sa ne dorim sa investim! Aceasta este realitatea de care se lovesc numerosi angajatori. Au ales un candidat si acum vor fi nevoiti sa investeasca in el. Noi va propunem sa angajati oamenii in care sa va doriti sa investiti, care sa merite eforturile pe care voi le veti depune pentru ca ei sa performeze la nivel inalt si sa se dezvolte din punct de vedere profesionala.

Robert Ashton, in cartea sa The Entrepreneur’s Book of Checklists: 1000 Tips to Help you Start and Grow Your Business, ne ofera intrebari pe care sa le adresam la angajare, pentru succes deplin in acest proces esential pentru bunul mers al oricarei afaceri:

1. Care a fost parcursul profesional pana in acest moment? Afla tot ce se poate despre cel pe care il vei angaja, ce a intreprins pana in acest moment, ce isi doreste de la viata sa profesionala, ce drum are de parcurs.

2. Care este cea mai mare realizare a ta, pana in acest moment? Afla cu ce se mandreste omul pe care il vei angaja.

3. Care este cea mai mare greseala comisa?

4. Cum vrei sa iti petreci timpul in urmatorii trei ani? Afla ce directie isi doreste candidatul tau in ceea ce priveste viata sa profesionala.

5. Ce anume te atrage cel mai mult la aceasta slujba? Afla ce aspecte il atrag pentru a intelege care vor fi sarcinile carora le va acorda prioritate!

6. Ce aspecte te atrag cel mai putin la aceasta slujba? Aspectele care nu il atrag pot fi modificate pentru ca pozitia sa i se potriveasca perfect!

7. Daca ai castiga un milion de dolari, cum i-ai cheltui? Iata o intrebare al carei raspuns va va spune multe despre omul pe care vreti sa il aduceti in companie!

8. Ce ti-ai dori cel mai mult sa te intreb? Afla care sunt punctele lor forte cele mai mari, conform opiniilor lor personale.

9. Ce speri sa nu te intreb? Oamenii vorbesc mai mult decat ar trebui si multi vorbesc exact cat trebuie. Cei mai inteligenti candidati vor da cartile pe fata si vor astepta sa luati o decizie cat mai clara si cat mai convenabila pentru ambele parti. Asa ca daca au un aspect negativ referitor la cariera lor, vor scoate totul la iveala si aici este timpul sa interveniti cu respect pentru ceea ce sunt si interventie ca acestia sa inteleaga ca toate lipsurile si defectele sunt temporare!

10. Cand voi lua o decizie, care este aspectul pe care vrei sa mi-l amintesc despre tine?


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: intrebari la angajareintrebari angajareintrebari candidatiintrebari interview

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]