Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 afaceri bizare care au adus profit

de Florin Amariei 17 Dec. 2019 4681
4.14 din 18 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Avem trei idei de afaceri bizare care, in ciuda tuturor posibilitatilor au reusit sa aduca un profit urias.

Mos Craciun
Toti copiii vor sa primeasca cadouri de la Mos Craciun si multi dintre ei vor chiar sa corespondeze cu el. Este un lucru cunoscut de toata lumea, dar numai un american a stiut sa transforme aceasta certitudie intr-un business de milioane. In 2002, Byron Rees a lansat „Santa Mail” un serviciu unic pe piata care ofera copiilor posibilitatea de a trimite scrisori lui Mos Craciun. Suportand un cost de 9,95 de dolari, sute de mii de parinti din intreaga lume si-au bucurat copiii cu un raspuns personalizat de la Mosul. Potrivit site-ului oficial al companiei, Santa Mail a raspuns la peste 300.000 de scrisori, veniturile generate ajungand la aproximativ 30 de milioane de dolari.
 
Ochelari de soare pentru catei
Afacerea cu ochelari de soare pentru caini a lui Ken si Roni di Lullo a depasit pragul de un milion de dolari, vanzarile celor doi IT-isti din California, SUA, crescand extrem de rapid dupa ce presa a facut publica inventia lor, in 2002. Potrivit entrepreneur.com, cei doi s-au apucat sa confectioneze ochelari de soare pentru caini inca din 1997, insiprati fiind de propriul animal de companie. Initial, au folosit inventia pentru uzul propriu, dar incurajati de alti posesori de caini dorinici sa isi doteze patrupedele cu protectie impotriva razelor solare, au inceput sa comercializeze produsul sub brandul Doggles. Acum, compania detinuta de familia di Lullo, MidKnigh vinde, pe langa ochelarii care i-a facut celebrii, si alte produse destinate cainilor, atat prin magazinul virtual propriu cat si prin intermediul altor centre dedicate sau cataloage.
 
Pungi pentru scutece
O mama a trei copii face sute de mii de dolari anual dintr-o afacere pornita dintr-o nevoie personala. Pentru ca nu avea unde depozita scutele murdare atunci cand calatorea, Christina Rein s-a gandit ca o geanta speciala care arata si bine i-ar fi utila si ei si altor mame. Asa ca, in2004 a pus bazele propriei afaceri, Leigh&Company, care comercializeaza pungi pentru scutece. O afacere de sute de mii de dolari.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri ciudateidei de afaceri neobisnuite

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.14 din 5 - 18 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]