Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri care fac profit de la inceputul verii pana toamna tarziu

de Florin Amariei 07 Mai. 2020 5551
4.06 din 16 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Stim cu totii ca vremea e intr-o continua schimbare, iar tara noastra nu va fi trecuta cu vederea de ridicarile de temperatura. Avand asta in vedere, noi va propunem 3 idei profitabile de afaceri care merg de la inceputul verii pana toamna tarziu.

1. Vanzarea de apa, bauturi racoritoare si inghetata. 
In principiu ai nevoie de maximum 2-3 frigidere si o sursa buna de curent. Daca iti vei achizitiona produsele din cele mai ieftine surse posibile, atunci adaosul practicat poate fi suficient de mare incat sa obtii un profit lunar extrem de bun. In orice caz, aici este foarte important locul in care iti vei desfasura sezonier afacerea. Gaseste in apropiere de casa ta o zona prin care se circula mult, insa nu sunt alti comercianti care sa satisfaca nevoia de lichide reci sau inghetata. Daca simti ca esti destul de determinat, atunci poti sa vinzi si vata de zahar, insa vei avea nevoie de o sursa buna de curent si de zahar. 
 
2. Vanzarea de palarii pentru evenimente si/sau plaja si ochelari de soare
Multa lumea uita sa-si ia cu ei in deplasare multe lucruri cu ajutorul carora se protejeaza de soarele puternic. Pe de alta parte, sunt altii carora le place pur si simplu sa iasa in evidenta. Asadar, poti sa te bazezi pe o clientela numeroasa, daca te hotarasti sa pui la vanzare astfel de articole. Ca si in situatia precedenta, aici e important locul in care vei pune aceste articole la vanzare. 
 
3. Piscina
Poate cea mai profitabila afacere pe timp de vara, mai ales in localitatile unde nu exista un strand public sau locuri de scaldat in siguranta. In principiu, vorbim de patru luni de activitate pe an, dar este suficient incat sa-ti agonisesti suficienti bani pentru a investi in altceva.
 
Noi iti dorim succes!
 
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri de varaafaceri varaafaceri mici sezoniereafaceri profitabile sezoniere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.06 din 5 - 16 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]