Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
3 lucruri pe care sa le ai in vedere atunci cand iti dezvolti afacerea
Dezvoltarea unei afaceri este un proces anevoios, dar cu siguranta aduce si satisfactii pe masura. Descopera in cele ce urmeaza la ce trebuie sa fii atent atunci cand planuiesti sa iti dezvolti afacerea, pentru a te putea bucura de acest proces si pentru a preintampina diferitele obstacole care ar putea sa apara.
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Cresterea prepelitelor japoneze
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Cultura castravetelui anti-diabet
Pe langa un manager responsabil, pentru a trece testul timpului un business are nevoie si de inovatie. Avand in vedere ca, la nivel global, comportamentul consumatorului cunoaste modificari accelerate, este recomandat sa te asiguri ca aduci pe piata produse si servicii care sa satisfaca noile nevoi si dorinte.
Comunicarea eficienta bazata pe adevar, corectitudine si profesionalism este principalul fundament al consolidarii retelei de colaboratori. Pentru a obtine o astfel de relatie, asigura-te ca discuti mereu cu partenerii tai despre aspectele businessului care ii pot afecta in mod direct. Asculta, la randul tau, tot ceea ce au si ei de spus si fii deschis la noi schimbari si oportunitati care pot fi avantajoase pentru ambele parti.
- identifica profilul clientului – acest lucru presupune crearea „clientului ideal” prin identificarea unor informatii despre acesta, precum: varsta, sexul, datele demografice, venitul mediu lunar, domeniul de activitate si hobby-urile pe care le are;
- cere feedback: la fiecare achizitie, nu uita sa ceri feedback de la clientii tai, fie telefonic, fie prin e-mail sau prin intermediul unui sondaj online. Atunci cand primesti feedback pozitiv, inseamna ca exista cateva lucruri pe care le faci bine. Identifica-le si vezi daca mai este loc de imbunatatire. In ceea ce priveste feedback-ul negativ, considera-l ca fiind constructiv si lucreaza sa imbunatatesti aspectele respective ale afacerii tale.
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.
Articole conexe
Cum poti lansa o afacere de succes cu produse lactate artizanale
de Idei de afaceriPlanificarea de ceremonii/evenimente: un business de nisa care ia avant in Romania
de Idei de afaceriOportunitate de afacere pentru antreprenorii din domeniul agricol: Instalatiile de muls
de Idei de afaceriIdee de afacere profitabila: cresterea viteilor, mieilor sau a iezilor
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit