Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 tendinte in afaceri care vor contribui la cresterea profitului

de Florin Amariei 11 Aug. 2020 1735
3.93 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O noua analiza a GQR New York releva care sunt cele 5 tendinte in afaceri care vor contribui la cresterea profitului. Iata la ce ar trebui sa fim atenti in urmatorii doi ani!

Intelegerea factorilor care vor favoriza dezvoltarea si cresterea afacerilor de acum incolo va fi un element-cheie pentru antreprenorii care vor sa-si dezvolte actualele initiative. GQR a identificat 5 tendinte in afaceri care trebuie neaparat sa le cunoastem, astfel riscam sa ramanem in urma si sa pierdem din cauza necunostintei.
 
Din start, excludem anticiparea bazata pe sugestii auto-induse. Nu ne aflam in fata unei rulete. Suntem aici pentru a intelege care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le urmarim.
 
1. Tehnologia
Cele mai mari afaceri din lume investesc constant in tehnologie. R&D-ul a ajuns un domeniu vital pentru competivitate, iar accesibilitatea s-a alaturat acestuia. Trebuie sa fii pe faza! Cum ajungi mai usor la client si cum poti fi tu gasit mult mai usor de cel care isi doreste produsul/serviciul tau?
 
2. Big Data
Cunoaste-ti clientii si gaseste-i pe cei care inca n-au reusit sa dea de tine. Desi GDPR limiteaza interactiunea cu datele personale, este extrem de important sa stii cui te adresezi si, mai important, cand faci asta. 
 
Ai nevoie de o baza de date care sa te ajute sa stii cu ii marketizezi o anumita oferta si cand. Clientii nu mai au rabdare cu spam-ul si tind sa renunte la prestigiul pe care un brand i-l intiparise pana acum in minte, daca primeste prea mult comunicari care nu coreleaza cu preferintele lor. 
 
3. Telefonul mobil
Stim deja ca trebuie sa fii prezent si activ in online. Ce nu stim acum cu totii este faptul ca impactul telefoanelor mobile schimba categoric modul in care facem cumparaturi. In maximum doi ani, majoritatea romanilor vor folosi telefonul pentru operatiuni financiare de pana in 2500 de lei. 
 
Asigura-te ca se poata plati astfel si in cadrul afacerii tale. Totodata, verifica partea ta de online si fii cert ca poti fi vazut fara nicio eroare.
 
4. Norisorii 
Tehnologia Cloud va reprezenta o necesitate. Datele trebuie salvate si pastrate intr-un loc securizat in baza unui contract. Afacerile care vor avea un astfel de serviciu deja implementat vor avea doar de castigat, avand in vedere cantitatea de continut care se creeaza si distribuie zilnic. 
 
5. Clasa de mijloc
Oamenii vor castiga din ce in ce mai multi bani. Preferintele vor fi din ce in ce mai variate. Tu stii cui te adresezi cu preturile tale? Vei atrage mai multi clienti pe masura ce acestia au venituri mai mari si pot cheltui in plus?
 
Acestea sunt cele 5 tendinte in afaceri care vor contribui la cresterea profitului.
 
Trebuie doar sa fii foarte atent/a si sa nu le scapi din vedere.

afacere tendinte


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: tendinteafaceriprofit

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.93 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Google ia in calcul noi modalitati de a creste profitul

de Bianca Tila
04 Apr 2024
Google ia in calcul punerea functiilor de inteligenta artificiala din motorul sau de cautare in spatele unui paywall. Compania nu a lansat pana la...

Industria alimentara - 3 automatizari eficiente pentru cresterea afacerii tale

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
Industria alimentara, asemeni tuturor celorlalte zone de productie, se confrunta cu provocari si oportunitati noi, in fiecare zi. Ca antreprenor in...

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]