Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri aproape unice si profitabile in 2019

de Florin Amariei 06 Mar. 2019 4108
3.79 din 21 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa fii antreprenor in Romania poate fi o provocare mare pentru multi doritori de a trai visul patronatului. Exista, insa, o serie de oameni aparte care isi asuma o astfel de misiune. Pentru cei care au determinarea necesara am strans aceste 6 idei de afaceri aproape unice si profitabile in 2019.

Iata, asadar ce variante poti alege pentru a-ti indeplini dorinta de a fi antreprenor.
 
1. Atelier de reparat biciclete
Vremurile calde si prietenoase se apropie cu rapiditate. Daca ai fost atras de vehiculele cu doua roti si ai idee cam ce trebuie facut pentru a mentine starea de functionare buna, atunci iti poti deschide un spatiu mic in care sa repari biciclete. Romanii din zonele urbane vor alege din ce in ce mai mult bicicleta ca un mijloc de transport in comun, avand in vedere ca unele companii ofera un mic bonus celor care aleg sa calatoreasca in acest mod spre locul de munca. 
 
Investitia intr-o astfel de afacere este destul de mica la inceput. Poti profita de social media si sa te promovezi, insa va trebui sa analizezi locul in care iti vei deschide un sediu fizic. E important sa poti fi in vizor cator mai multi pasionati sau doritori de astfel de transport. In timp, poti chiar sa comercializezi biciclete noi si sa iti diversifici portofoliul.
 
Daca ai mai multi bani pusi deoparte, atunci vei putea oferi biciclete la schimb celor carora isi lasa la sediul tau vehiculele lor de transport ecologic. Vei dezvolta o clientela care are incredere in tine si te va recomanda mai departe.
 
2. Party planner
Castigurile din Romania sunt intr-o continua crestere. Asta inseamna ca multe cupluri si multi parinti nu mai au timpul necesar pentru a nascoci lucruri care sa-i faca pe partenerii sau copiii lor extrem de fericiti sau impresionati.
 
Aici intervii tu. Organizeaza minimum 2 petreceri ca la carte pentru oameni pe care ii cunosti si stii ca te pot recomanda mai departe pentru serviciile tale. Ofera tot ce ai mai bun si lasa o impresie profesionista de invidiat.
 
Cu siguranta serviciile tale vor fi cerute in curand si de altii. Clientii viitori care vor plati ar trebui sa aiba posibilitatea de a alege intre 2-3 pachete predeterminate si consiliere personalizata pentru a discuta de preferinte multiple.
 
3. Servicii editoriale
Afacerile au inceput sa intelegea ca nu pot exista si nu isi pot fructifica potentialul maxim fara a exista in mediul online cu o identitate definita in clar.
 
Daca iti place sa scrii si ai mai avut tangenta cu acest domeniu, atunci iti poti oferi serviciile pentru cei care au nevoie de texte calitative. 
 
4. Consultanta privind taxele si impozitele
Codul fiscal romanesc pare a fi o provocare continua pentru toti cei care realizeaza operatiuni financiare pe teritoriul Romaniei. Daca stii ce trebuie achitat pentru toate operatiunile legale din Romania, atunci aceasta idee de afacere e pentru tine. Cu un PFA poti sa ajuti companiile mai mici sa isi puna la punct toate darile catre stat pentru a evita furia ANAF-ului. 
 
5. Eliminarea de graffiti
Adolescentii romani tind sa fie artisti si aleg sa se exprime prin locuri cat mai vizibile. Asta nu este neaparat pe placul proprietarilor de cladiri sau chiriasilor, asadar poti sa pui pe picioare o mica firma care ofera servicii de eliminare a graffiti-ului. 
 
Investitia pentru inceput este relativ mica si munca poate fi impartita cu inca o persoana. Avantajul acesteia este ca poate fi realizata part-time. Daca nu iti place sa stai degeaba in weekend si te relaxeaza sa vezi ceva ordonat de mana ta, atunci nu mai astepta si da-i bataie! Pune un plan de afaceri bun la punct si fa orasul mai frumos. 
 
6. Vanzare plante medicinale
Trendul bio/eco continua sa inunde aglomerarile urbane, asadar poti sa vii cu aceasta afacere de la tara la oras. Adu-le oamenilor plante de care au nevoie sau din care pot face ceaiuri sau alte lucruri si taxeaza-i. E o afacere simpla si usor de realizat pentru cineva care vrea un ban in plus. 
 
Orice ai alege sa faci, noi iti tinem pumnii sa reusesti!
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: 6 idei de afaceriprofitabile2019

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.79 din 5 - 21 voturi.

Articole conexe

Afaceri profitabile in urmatorii ani. Ce poti face azi?

de Bianca Tila
06 Sep 2023
In 2023 trebuie sa ne concentram pe sustenabilitate ca afacerea noastra sa prospere. In acest fel, piata globala a hainelor second-hand se dovedeste...

Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile

de Bianca Tila
01 Mar 2024
Afacerile la tara se preteaza pentru persoanele care detin terenuri sau doresc sa se mute intr-un mediu mai linistit. Oricare ar fi situatia,...

10 idei de a face bani cu investitii minime

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Investitiile mari nu aduc mereu succesul in afaceri. Incercati sa urcati incet, dar sigur, cu idei mici care va vor aduce profit. De aici puteti...

Afaceri profitabile de pana la 8.000 euro. Metode de recoltare in agricultura

de Idei de afaceri
10 Oct 2023
Pentru ca afacerea cu lavanda sa fie una profitabila, cultivatorul trebuie sa se decida de la inceput care este modalitatea de valorificare a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]