Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri in care poti investi chiar acum

de Florin Amariei 01 Iun. 2020 6360
4.2 din 79 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Desi trecem printr-o pandemie care a cauzat nenumarate probleme economice, exista o serie de idei de afaceri in care poti investi chiar acum. ROI-ul va fi unul bun si-ti va garanta o flexibilitate care iti va fi de folos in viitor.

Virusul chinez SARS-CoV-2 s-a raspandit rapid la nivel global, iar inexistenta unui vaccin sau a unui tratament care sa functioneze pentru toate categoriile de varsta a dus la masuri neasteptat de stricte. Evident, mediul de afaceri a fost afectat si au fost pierdute sute de mii de locuri de munca doar in Romania. Exista, insa, cateva lucruri inteligente pe care le poti face cu banii tai, daca pana acum ai strans pentru a-ti porni o afacere sau, mai bine, pentru a investi intr-un viitor venit pasiv. 
 
Iata in ce idei de afaceri iti poti trimite resursele financiare chiar acum.
 
1. Educatie online
Platformele care ofera acces usor si diversificat la metode de invatare vor avea un real succes. Scolile au nevoie de astfel de variante pentru a-si putea continua cursurile in continuare, iar dupa incetarea pandemiei solutiile de invatare/predare online vor putea fi implementate cu succes si corespunzator conform exigentelor curriculei.
 
O idee de afacere care va putea oferi solutii de la A-Z pentru accesibilitate, suport live si mentenanta la cerere va fi cu siguranta dorita de institutiile de invatamant din Romania care vor intelege ca trebuie sa se pregateasca pentru orice eventualitate.
 
In plus, sa nu uitam ca si adultii sa in cautare permanenta de resurse care sa-i ajute sa evolueze si sa ramana conectati la ultimele trenduri in campul lor profesional.
 
2. Livrare rapida de cumparaturi
Desi in Capitala exista deja mai multe oferte de acest fel de la mai multe afaceri, in Provincie lucrurile stagneaza. Daca identifici o afacere care vrea sa puna un astfel de serviciu pe picioare sau un supermarket care vrea sa faca acest lucru si pana acum avea clienti in mod regulat, nu ezita sa investesti!
 
Odata cu pandemia, foarte multi romani au descoperit confortul pe care-l presupune livrarea produselor dorite la propria usa. Va fi o varianta tot mai aleasa si cautata, asadar e o oportunitate de investitie buna.
 
La urma urmei, poti tu sa iti pornesti propria afacere de curierat rapid si sa devii un antreprenor implicat!
 
3. Telemedicina sau/si livrarea de medicamente
Tratamentele sunt la fel de esentiale precum cumparaturile pentru unele persoane. Pune in aplicare cele descrise la punctul 2 si vei observa ca banii tai vor putea sa lucreze pentru tine. 
 
In orice caz, nu uita sa iti intocmesti un plan de afaceri. Te va ajuta sa ai claritate in folosirea resurselor tale si vei putea obtine maximum de rezultat fara sa ai parte de confuzii. Un ghid complet cu privire la cum poti realiza unul care-ti garanteaza succesul poti gasi AICI.
 
4. Aplicatii de fitness
Nu, ne referim la ceea ce ofera majoritatea terminalelor mobile cu privire la antrenamentul personal.
 
Aici e vorba de o platforma completa care iti ofera un ghidaj clar cu privire la exercitiile pe care sa le faci, ce, cand si cum sa mananci, care sunt metodele prin care iti poti imbunatati stilul de viata si consiliere one-on-one.
 
Generatiile care ne urmeaza sunt putin mai introvertite, dar au si un timp limitat in care pot face lucruri pentru propriul fizic. O astfel de aplicatie va putea sa le ofere acestora sprijinul necesar pentru un corp sanatos care sa le asigure confortul necesar in dezvoltarea pasiunilor lor. 
 
Va trebui, desigur, sa fii atent la cine ofera astfel de variante si daca nu gasesti pe cineva care sa puncteze toate lucrurile necesare, atunci poti sa pui tu bazele uneia!

idei de afaceri in care poti investi acum
 
5. Asigurari
Mai mult ca niciodata, romanii isi doresc sa fie asigurati. In mentalul colectiv s-a inteles faptul ca fara sa ai o garantie cu privire la lucrurile pe care le detii sau pe care le faci (malpraxis) te vei putea expune unor riscuri care iti pot ruina ani de efort si sacrificii.
 
Politele de asigurare flexibile se vor dovedi o adevarata mina de aur pentru cei care pregatesc astfel de afaceri. Acest lucru va fi mai aplicabil, daca se va reusi contopirea mai multor variante de asigurare intr-una singura. Un pachet care sa-ti asigure casa, masina si faptul ca nu vei suferi de pe urma pierderii locului de munca va fi atragator pentru potentialii clienti.
 
6. Media
In aceste luni s-a consumat enorm de mult continut. Toate platformele online de divertisment sau cele sociale au raportat cresteri uriase ale valorilor de trafic. Ai o idee diferita fata de ceea ce gasim acum pe piata sau ai vazut o afacere care ar putea beneficia de o investitie concreta? Nu astepta. Implica-te!
 
Serviciile de divertisment/informare online sunt din ce in ce mai cautate si dorite. 
 
Orice ai alege sa faci, noi iti dorim succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriinvestiacumafaceriromania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.2 din 5 - 79 voturi.

Articole conexe

Romania ocupa ultimul loc in UE la firme care vin cu produse noi

de Bianca Tila
29 Apr 2024
Ponderea firmelor romanesti care au introdus pe piata produse sau procese noi imbunatatite de business in perioada 2020-2022 a fost de 8,8%. Acest...

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
08 Mai 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Importanta investitiei in ferma ta

de Idei de afaceri
15 Apr 2024
Investitia intr-o ferma transcende simpla optiune economica, devenind o veritabila necesitate pentru un viitor sustenabil. Posesia unei ferme iti...

Industria alimentara - 3 automatizari eficiente pentru cresterea afacerii tale

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
Industria alimentara, asemeni tuturor celorlalte zone de productie, se confrunta cu provocari si oportunitati noi, in fiecare zi. Ca antreprenor in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]