Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 idei de afaceri potrivite pentru tineri in 2018

de Florin Amariei 05 Iun. 2018 6267
3.99 din 35 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cei care vor sa-si puna pe picioare o afacere in 2018, insa nu stiu exact in ce domeniu sa intre au acum pe ideideafaceri.manager.ro cele mai bune 8 idei pe care le pot pune in aplicare anul acesta.

1. Agentie de plasare de tutori cu diverse specialitati. Si acestea sunt idei de afaceri profitabile si gata sa fie puse in aplicare cu bani putini. Multi sunt cei care ajung sa caute zile intregi tutori diversi pentru specialitati de interes si ar fi o solutie buna sa gasim toate materiile intr-un singur loc si la un pret convenabil pentru ambele tabere. Cei care doresc sa isi puna in aplicare aceste idei de afaceri au nevoie de un website de promovare si care sa aduca laolalta si tutorii si potentialii clienti pentru o intersectie perfecta.
 
2. Mic atelier pentru realizarea de invitatii  pentru evenimente de business. Realizarea de invitatii s-a dovedit una dintre activitatile cele mai banoase si in acelasi timp, discutam despre afaceri mici, despre afaceri cu bani putini. Nu veti avea mult de investit in aceste afaceri si cu putin efort puteti chiar sa incercati sa le administrati in paralel cu locul actual de munca. Detalii suplimentare si strategie de afaceri puteti gasi aici: Invitatii si felicitari de lux (3D)!
 
3. Amenajari interioare din gresie si faianta. Domeniul amenajarilor este si el unul fertil si din care ne extragem noi idei de afaceri profitabile, idei de afaceri mici si cu capital mic sau mediu. Dezvoltati-va treptat si puneti mare accent pe promovarea serviciilor dvs.
 
4. Asistenta de zi pentru persoanele in varsta. Din ce in ce mai multi romani se orienteaza catre serviciile de asistenta pentru bunici si parinti si vor plati sume avantajoase pentru dvs, cand serviciile sunt de top. Investiti in aceste afaceri profitabile treptat si dezvoltati-le gradual, pe masura ce incasarile va ofera aceasta posibilitate.
 
5. Agentie-dispecerat pentru reparatii casnice diverse. Aceste afaceri sunt noi in Romania si ele s-au dovedit extrem de profitabile in tarile in care si-au dezvoltat numarul in mod considerabil. Exista antreprenori care si-au dezvoltat intregi lanturi de agentii-dispecerat si au descoperit afaceri profitabile si usor de demarat.
 
6. Realizarea de programe software. Afacerile online sunt foarte rentabile si mediul online tinde catre dezvoltare considerabila in fiecare an. Specialistii care se vor orienta catre activitatea de proiectare de software-uri vor fi antreprenori castigati, freelanceri de succes si afacerile lor profitabile detin mari sanse de succes timp indelungat.
 
7. Afaceri pe E-bay. Afacerile pe eBay sunt unele dintre cele mai profitabile si sunt proiecte realizabile cu bani putini. Nu sunt in numar redus cei care s-au decis sa isi deschida mici “magazine online” in mediul propus de eBay si sa scoata la vanzare cele mai cerute produse in acest website. Sunt destui cei care obtin venituri suplimentare si foarte atragatoare dintr-o afacere simpla, din idei de afaceri cu bani putini. Mai sunt numerosi furnizori de produse din strainatate cu preturi mult mai mici comparativ cu preturile din Romania si care ofera livrare gratuita.
 
8. Blogging pentru diverse companii si organizatii. Numerose companii si organizatii inca nu au un blog afiliat site-ului lor personal. Inca mai aveti sanse sa va gasiti un partener care sa va ofere un pachet salarial avantajos pentru mentinerea unui blog de calitate prin care sa ii reprezentati imaginea, produsele, serviciile.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri 2018idei de afaceri pentru tineriidei de afaceri miciidei de afaceri startup

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.99 din 5 - 35 voturi.

Articole conexe

Sase idei de afaceri mici din care sa te inspiri

de Idei de afaceri
21 Ian 2021
Daca iti doresti sa treci de la statutul de angajat la cel de sef propriu, poti opta pentru o afacere de mici dimensiuni, in care munca ta poate fi...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum

de Florin Amariei
11 Aug 2020
Daca vrei sa obtii un venit suplimentar, atunci avem 6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum drept sugestii pentru tine. Inspira-te, creeaza...

7 idei de afaceri mici care te vor ajuta sa ai mai multi bani

de Florin Amariei
29 Apr 2021
De ce 7 idei de de afaceri mici? Avand in vedere conditiile actuale ale pietei fortei de munca, anticipam ca vor exista romani doritori sa porneasca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]