Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere profitabila cu legume bio, in stare naturala sau in conserve

67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Orasenii care tanjesc dupa zacusca sau muraturi ca la bunica isi cumpara legume, cultivate in ferme unde chimicalele nu au ce cauta. De aceea a venit si vremea conservelor bio. Ori daca sunt prea ocupati, orasenii le iau de-a gata.

Cultivarea legumelor in sistem ecologic este o afacere extrem de profitabila si puternic sprijinita la nivelul UE. Asta pentru ca multi dintre consumatorii din mediul urban s-au indreptat catre produsele care pastreaza aroma copilariei lor, a gemurilor, dulceturilor, muraturilor si zacuscai facute de bunica.

Si ce sa mai spunem de studiile care arata ca cel putin 49,5% dintre fructele, legumele si cerealele produse in UE contin pesticide. Prin urmare, jumatate dintre legumele si fructele pe care le consumam zilnic contin substante toxice extrem de periculoase.

Problemele hormonale grave, sterilitatea, cancerul sau malformatiile la copii sunt doar cateva dintre cele mai grave afectiuni provocate de pesticide! Iata inca un motiv important pentru care legumele bio, in stare naturala sau in conserve reprezinta o afacere profitabila!

Spre exemplu, in Mures, un francez si iubita lui romanca si-au deschis o afacere cu borcane de muraturi picante puse dupa o reteta traditionala, luata de la mama iubitei sale.

Anul trecut, tinerii au dat 1200 de borcane cu muraturi facute din legume bio. Vanzarea a mers atat de bine, incat acum vor sa dubleze productia. Preturile sunt convenabile, spun gospodinele. Vinetele, rosiile si ceapa costa 3 lei kilogramul, iar ardeii 3,50 lei.

Tinerii produc muraturile picante, intr-o fabrica patronata de fundatia tizului sau, printul Charles al Marii Britanii.



Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]