Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de succes in Romania anului 2019

de Florin Amariei 19 Apr. 2019 2317
4.06 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tara noastra poate fi terenul ideal pentru o persoana care-si doreste sa devina antreprenor, asadar ne-am gandit la ce afaceri ar putea avea succes in Romania anului 2019. Gasesti lista mai jos!

Romanii care vor sa se lanseze in propria lor aventura antreprenoriala pot sa aleaga din mai multe afaceri deja puse la punct de altii, insa noi recomandam adaugarea unui strop de originalitate pentru a fi diferit de competitie. 
 
1. Livrare de legume si ierburi proaspete
Daca ai o mica sera sau teren arabil in apropiere de unul din orasele mari ale tarii, atunci poti sa aduci legume si ierburi pe comanda prealabila prin telefon sau online. Iti poti pune la punct cu usurinta o pagina de facebook prin care sa iei legatura cu potentialii clienti. Asigura-te ca ai preturi mai mici fata de supermarketuri si ca ceea ce oferi este bun si gustos.
 
2. Tururi ghidate prin zonele pe care le cunosti
Iti cunosti foarte bine imprejurimile si istoria acelor locuri? De ce sa nu profiti de asta si sa iti pui la punct o mica afacere? Poti sa iti pui la oferta serviciile pe un site sau pe retelele sociale cele mai in voga. Publica suficiente fotografii si marturii ale clientilor pe care i-ai avut deja. In mai putin de trei ani vei deveni o autoritate in domeniul turistic si vei face bani frumosi din asta.
 
3. Analist
Romania are nevoie de mai multi oameni care reusesc sa interpreteze corect date si care sa ofera ghidajul in directia potrivita. In plus, daca ai avut pana acum contact cu autoritatile locale si procedurile aferente pentru ONG-uri sau firme, vei putea oferi o consultanta extinsa care te ajuta sa faci un ban in plus si sa castigi prestigiu in domeniul profesional.
 
4. Calca haine
Pare a fi o idee de afaceri mai putin obisnuita, dar timpul limitat pe care il au oamenii cu o viata profesionala agitata ii indeamna sa apeleze la tot felul de servicii de asistenta. Realizeaza cateva pachete de oferta prin care sa poti sa ii oferi unei persoane posibilitatea de a alege cate haine vrea aranjate si gandeste-te la o metoda eficienta si prietenoasa de ridicare-livrare.
 
5. Meditatii
Daca esti expert/a sau ai cunostinte extinse intr-un anumit domeniu, atunci vei putea pune la munca acest bagaj pentru a obtine un anumit profit. Fie ca vorbim de pregatirea elevilor sau de pregatirea profesionistilor pentru un anumit domeniu, meditatiile pot fi o idee de afacere profitabila in Romania. 
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceriromaniaidei2019

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.06 din 5 - 9 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Industria alimentara - 3 automatizari eficiente pentru cresterea afacerii tale

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
Industria alimentara, asemeni tuturor celorlalte zone de productie, se confrunta cu provocari si oportunitati noi, in fiecare zi. Ca antreprenor in...

Franciza. Ce inseamna, cum functioneaza si exemple de francize in Romania

de Bianca Tila
12 Mar 2024
Franciza este un model popular pentru afacerile in ascensiune. Daca afacerea ta vrea sa se extinda sau este foarte cautata de clienti din alte orase...

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]