Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Ce te determina pe tine sa fii antreprenor
A fi antreprenor poate semana cu sentimentul de a te complace intr-o situatie nefavorabila, fapt ce cauzeaza o durere mai puternica decat simpla schimbare a locului de munca.

Ghid practic pentru realizat felicitari de lux

Cultura castravetelui anti-diabet

Propriul meu plan de afaceri
Se discuta foarte mult pe seama unor discursuri faimoase ale antreprenorilor, desi nu cred ca, prin discursul „Am un vis” al lui Sir Richard Branson, acesta din urma a vrut sa laude importanta banului in societatea moderna.
De asemena, sunt de parere ca transmite un mesaj oarecum confuz in ceea ce priveste nivelul de determinare al fiecaruia pentru a face saltul de la subaltern la antreprenor.
Foarte multe persoane merg pe premisa „Intr-o zi o sa...”, atunci cand se gandesc la schimbarea locului de munca sau la lansarea unei afaceri. Din proprie experienta, pot spune ca, atunci cand esti pregatit sa faci aceasta trecere, te-ai plafonat prea mult, si simti o neaparata nevoie pentru schimbare.
Trucul pentru a fi un bun antreprenor consta in... acesta nu exista de fapt, si nu se bazeaza neaparat pe inventarea unui nou produs sau serviciu. Cea mai simpla definitie a unui antreprenor este: „cineva care face lucrurile sa mearga”.
Prin urmare, de ce ai nevoie pentru a pune lucrurile in functiune? Mai jos gasesti cinci caracteristici cheie in acest sens:
1. Trebuie sa crezi cu staruinta, pana in momentul in care devii de-a dreptul arogant, ca poti gestiona o afacere sau poti prezenta o idee mai bine decat oricine altcineva. Acest pas reprezinta o piatra de temelie, deoarece in luarea deciziilor si solutionarea situatiilor urgente, vei fi testat.
2. Datorita stresului acumulat la job-ul anterior, ai ajuns sa fii de-a dreptul furios din cauza situatiei in care ai ajuns – canalizeaza aceasta energie catre ceva constructiv.
3. Rezistenta. Acele saptamani indelungate de munca, pe care probabil le infrumusetam fara sa vrem sunt reale, fiind cat se poate de esentiale in primii ani ai afacerii.
4. Trebuie sa prezinti o lipsa de respect (sanatoasa, de altfel) pentru sistemul financiar, consultanti, managerii de banca sau celor de teapa lor. Ei nu-si vor asuma niciodata riscul pentru tine – nu ii lasa sa uite niciodata asta.
5. Invata sa vinzi. Vei fi cel mai important vanzator al afacerii tale in primii ani de functionare.
Inca mai esti de parere ca succesul intr-o meserie este acelasi lucru cu succesul in antreprenoriat? Nu uita ca, atunci cand lucrezi pentru cineva, ai impresia ca esti bun, insa atunci cand lucrezi pentru tine stii cat de bun esti cu adevarat.
Gaseste elementul care te elibereaza de job-ul actual si pretuieste-ti partea antreprenoriala!
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul Propriul meu plan de afaceri Ai planuri de afaceri standard - aplicabile in orice domeniu

[GHID PRACTIC] Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite

[GHID PRACTIC] Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Ghidul practic pentru incepatorii in lumea criptomonedelor


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit