Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Ce trebuie sa faci cand vrei sa incepi o afacere
Iata cativa pasi pe care trebuie sa-i urmeze cei care au curaj si spirit antreprenorial, la inceperea in afaceri pentru ca business-ul sa aiba sanse de reusita.

Afacere la cheie cu flori in ghiveci

Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon

Cultura castravetelui anti-diabet
1. Ofera-le oamenilor ceea ce vor ei sa cumpere, nu doar ceea ce vrei tu sa vinzi!
De cele mai multe ori, scrie publicatia "Entrepreneur", oameni intra in afaceri cu gandul de a vinde un produs sau un serviciu pe care ei il considera ca fiind de succes, fara ca acest lucru sa fie demonstrat de catre piata. Este bine sa te uiti inainte pe niste studii de piată pentru a vedea ce anume se cere, mai ales in cazul in care vorbim de segmente largi de piata care, de multe ori, sunt aproape de saturatie.
2. Intotdeauna, cauta metode de a reduce costurile!
Pana sa inceapa criza, in aproape nicio companie sau firmă nu se vorbea nimic despre reducerea costurilor, operaţiune care a devenit singura cale de supravietuire pentru cei care trebuie sa faca fata situatiei actuale. Specialistii considera ca un om de afaceri trebuie sa caute metode de a reduce costurile in orice moment, fara sa fie neaparat criza care sa-i "aminteasca" acest lucru.
3. Cand iti faci planul, intotdeauna supraestimeaza cheltuielile si subestimeaza veniturile!
Studiile au aratat ca intodeuna cheltuielile celor care incep o afacere sunt cu 30% mai mari decst erau in plan, in timp ce veniturile sunt mai mici decst tinta propusa.
4. Testeaza si masoara orice!
Nu poti sa schimbi ceea ce nu masori si nu poti spune daca o strategie este buna daca nu ai testat-o suficient de mult si nu i-ai văzut rezultatele. cu toate acestea, incearca sa te feresti de strategii care implica operatiuni costisitoare, pentru ca o simpla testare a unei astfel de strategii ar putea sa fie fatala pentru afacere.
5. Nu face discounturi, ci adauga valoare!
In momentul in care vrei sa acorzi reducere de preturi pentru produsul sau serviciul pe care il vinzi, gandeste-te ca aceasta reducere va fi suportata direct de catre buzunarul tau. Cea mai buna metoda de a vinde un produs in cantitate mai mare este aceea de a-l face mai bun, mai atractiv pentru client si de mai bună calitate.
6. Ia-ti pe cineva care sa te sfatuiasca!
Chiar daca esti la inceput si nu ai bani sa investesti intr-un "business adviser", este bine sa ai o persoana care sa te ajute sa vezi mecanismul afacerii tale din afara si care sa-ti spuna cum esti vazut din exterior si la ce anume mai trebuie sa lucrezi, mentioneaza Valentin Vioreanu in publicatia Capital.
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] Ghid practic Realizarea de sapun natural
Afla toate dedesubturile activitatii de realizare de sapun natural de la un producator cu ani intregi de experienta

[GHID PRACTIC] Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul Propriul meu plan de afaceri Ai planuri de afaceri standard - aplicabile in orice domeniu

[GHID PRACTIC] Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Realizati felicitari decupate Avantajul lor Se vand excelent si au o profitabilitate extraordinara la care alte afaceri pot doar visa


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit