Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cea mai simpla afacere cu cea mai mica investitie

de Idei de afaceri 10 Apr. 2023 30273
Cea mai simpla afacere cu cea mai mica investitie
4.19 din 226 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Va propunem cea mai buna idee de afacere pentru cei cu fonduri limitate. Ai nevoie de doar 100 de euro pentru a incepe!

Realizati felicitari cum sunt cele din imaginea de mai jos! Avantajul lor? Se vand excelent si au o profitabilitate extraordinara, la care alte afaceri pot doar visa!
felicitari hand-made
Modelul are un usor relief, fapt care le sporeste acestor felicitari atractivitatea, transformandu-le in adevarate bijuterii din carton. 
 
In plus, ele mai prezinta o caracteristica pur si simplu uimitoare – au o profitabilitate absolut incredibila: pentru fiecare leu investit castigati 7 lei!

...Click AICI pentru a obtine profitul mult dorit!
 
Nu este nicio exagerare. Cartonul din care sunt confectionate aceste felicitari (si care constituie practic singura cheltuiala) nu costa mai mult de 1 leu per bucata, in timp ce pretul lor de vanzare este de minimum 8-10 lei! Castigati, asadar, minimum 7 lei la fiecare felicitare, ceea ce, la o productie medie de 700 de bucati pe luna (30 pe zi) inseamna un profit de cca 5.000 de lei/luna! 
 
Cu un asemenea profit, este clar ca realizarea acestor felicitari poate deveni principala dvs. sursa de venit de acum incolo, o sursa consistenta, permanenta si 100% sigura, indiferent de conditiile economice. Sa vedem in continuare detaliile acestei afaceri de exceptie.
 
Informatii complete despre aceasta afacere gasiti in lucrarea Ghid practic pentru realizarea de felicitari handmade!
 
Procesul de realizare este extrem de simplu si presupune, in principiu, decuparea manuala a unei bucati de carton dupa un anumit tipar (desen), folosind drept instrument de lucru un cutter obisnuit (cutitas de birou, se gaseste in orice librarie si costa cativa lei).
 
Astfel, pentru a realiza felicitarea din imaginea alaturata, decupati elementele palmierului dintr-o bucata de carton rosu si lipiti apoi aceste elemente pe o a doua bucata de carton de o culoare contrastanta (alba), obtinand astfel si un usor relief, foarte de efect.
 
 
Desigur, exista si anumite secrete ale acestei tehnici de productie, secrete care permit obtinerea unor taieturi perfecte si a unor felicitari cu un aspect general impecabil. Aceste secrete sunt explicate in detaliu in lucrarea Ghid practic pentru realizarea de felicitari handmade, prezentata in finalul acestui text.
 
 
CADOU
La achizitionarea Ghidului practic pentru realizarea de felicitari handmade primiti UN CADOU de exceptie - Raportul Special O afacere senzationala care descrie o idee de afacere iesita din comun, deosebit de frumoasa si de spectaculoasa, care va aduce lejer 10.000-12.000 de lei/luna! 
 
 
E o afacere pe care o puteti desfasura manual, la dvs. acasa, avand ca dotare un instrument foarte simplu si niste consumabile care costa impreuna mai putin de 100 de euro! Nu aveti nevoie de experienta, iar intregul know-how, cu absolut toate informatiile necesare, incape pe doar cateva pagini! Detalii in Raportul Special O afacere senzationala!
 

7 lucruri esentiale de retinut despre afacerea cu felicitari handmade!

 
1. Felicitarile au o piata extraordinara
Poate nu ati realizat acest lucru pana acum, dar felicitarile sunt un produs omniprezent in comertul autohton. Intrati in orice librarie, magazin de cadouri, supermarket, mall si cu siguranta veti intalni amplasat la loc vizibil cel putin un stativ cu felicitari de toate tipurile si pentru toate buzunarele. Iar asta dovedeste in mod clar ca felicitarile au piata lor extrem de solida.
 
2. Vanzarile de felicitari sunt constante 
indiferent de conditiile economice
Intotdeauna vor exista aniversari, onomastici, botezuri, mutari in casa noua etc. si in toate aceste ocazii o felicitare este practic obligatorie (mai ales una spectaculoasa, originala si de mare efect). 
 
3. Principalul factor de succes: modelul felicitarii
Succesul afacerii este asigurat, in primul si in primul rand, de modelele de felicitari, adica de acele tipare dupa care veti realiza decuparea cartonului. Daca nu aveti modele spectaculoase si ingenioase, va fi mai greu sa starniti entuziasmul privitorilor si, implicit, nu veti avea succesul descris anterior. Asemenea modele gasiti in lucrarea Ghid practic pentru realizarea de felicitari handmade; 
 
 
4. Va puteti diversifica periodic gama de modele de felicitari
Intr-adevar, dupa ce “prindeti” tehnica de lucru, veti descoperi ca e posibil sa imaginati propriile tipare de felicitari. Iar asta inseamna un avantaj extraordinar, inseamna ca puteti iesi oricand pe piata cu modele noi, 100% originale, fara nici o grija ca v-ar putea concura cineva; 
 
5. Cheltuielile de functionare sunt minime
Din moment ce activitatea se poate desfasura intr-un simplu 
 
6. Puteti avea in vedere si piata 
invitatiilor de nunta sau de botez
Marele avantaj in cazul invitatiilor de nunta si de botez este acela ca, in acest domeniu, o singura comanda poate insemna cateva sute de bucati. Fundite, porumbei, ghirlande, stelute – iata doar cateva modele potrivite pentru invitatiile handmade, a caror atractivitate poate fi sporita prin folosirea unor cartoane de lux. Comenzile se pot obtine colaborand cu agentiile specializate in organizarea de nunti.
 
7. Aceasta afacere nu prezinta practic niciun risc!
Ganditi-va logic: ce riscati? Ca sa demarati afacerea, chiar sa vreti si nu aveti cum sa cheltuiti mai mult de 50 de euro. Investitia fiind atat de mica, nu aveti nimic de pierdut, deci nu va asumati practic nici un risc; 
 
Piata a dovedit ca pretul de vanzare al acestor felicitari poate ajunge chiar si la 20-25 de lei bucata, in conditiile in care materialele (cartonul) va costa maximum 1 leu.  

 
Mult succes!


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: felicitari afacereafacere micaafaceri cu bani putiniafaceri hand-made

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.19 din 5 - 226 voturi.

Articole conexe

Afaceri hand-made. Gablonzuri si accesorii textile

de Idei de afaceri
11 Ian 2023
Este oarecum impropriu in handmade termenul „gablonzuri”, potrivit doar din punctul de vedere al materialelor folosite. La confectionarea unor...

Afacere de familie vs afacere mica cu angajati noi

de Idei de afaceri
12 Mar 2024
In cazul in care este vorba despre o afacere mica, pentru a ajunge la concluzia potrivita ar fi bine sa te consulti cu familia. Se vor implica in...

Afaceri cu bani putini: idei de afaceri care iti aduc profit imediat

de Idei de afaceri
23 Feb 2023
Orice idee de afacere, trebuie sa fie sustinuta de rezultate concrete. Dintr-o multitudine de idei, timpul le pastreaza doar pe cele pregatite sa...

7 idei de afaceri cu bani putini

de Florin Amariei
17 Mar 2020
Avand in vedere ca traversam o perioada sensibila din punct de vedere economica si ca tara noastra se afla in stare de urgenta, ne-am gandit sa va...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]