Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coaching-ul in fitness. Ideea care-ti poate aduce intre 2500 si 4000 de euro pe luna

de Florin Amariei 04 Sep. 2018 2225
4.25 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iti place sa faci miscare din cand in cand si tii la modul in care arati? Ei bine, ar fi bine sa stii ca ai putea sa pui pe picioare o afacere cel putin interesanta si din care poti scoate bani frumosi.

Un exemplu de acest gen il avem pe continentul nord-american. O doamna din Canada a fost dintotdeauna pasionata de corpul uman si de felul cum functioneaza. Coaching-ul in fitness a fost calea pe care a ales-o, reusind sa faca o afacere de succes, totul online.
 
Cheltuielile din primul an au fost de 8000 de dolari. Daca iti faci un site in Romania, cheltuielile cu siguranta ca vor fi mult mai mici. Iar daca ai cunostintele tehnice sa iti faci singur site-ul, acestea vor fi minime. Chiar si asa, trebuie sa te asiguri ca site-ul tau arata bine si este usor de utilizat. Nimanui nu-i place un site unde trebuie sa navighezi prin zeci de meniuri sau articole pana ajungi la informatia pentru care ai venit. Daca nu te pricepi la webdesign, poti apela cu incredere la un profesionist.
 

Coaching in fitness. Cum functioneaza?

Cum merge acest gen de afacere? Simplu. Avand un site pe care il promoveaza in locurile unde cei interesati de slabit navigheaza pe net, aceasta ofera posibilitatea de coaching. Cu alte cuvinte, ofera consultatii private cu clientii sai in materie de slabit. Pornind de la sfaturi privind nutritia si pana la putina consiliere psihologica, totul poate deveni un business de succes, intrucat timpul este din ce in ce mai limitat in ziua de azi, asadar online va fi mai usor pentru toata lumea.
 
Avantajul acestui serviciu este ca, din cauza ca vorbesti direct cu clientul, comunicarea este mult mai buna decat daca i-ai vinde, spre exemplu, o carte. Astfel, rezultatele acestuia sunt mai bune iar tu ii poti cere un pret destul de piperat (asta daca esti bun pe domeniul tau si stii sa il ghidezi spre rezultatele pe care si le doreste). Chiar daca la inceput nu reusesti sa ii multumesti pe toti cei care-ti vor cere serviciile, nu renunta. Fiecare greseala e o lectie, iar doar asa vei putea sa iti dezvolti afacerea.
 
Dezavantajul este acela ca trebuie sa stai dupa fiecare in parte, in loc sa faci un produs informational pe care sa il vinzi la sute, mii sau chiar zeci de mii de persoane. 

Daca te-ai hotarat sa iti construiesti propriul business, noi iti recomandam sa citesti si: Propriul meu plan de afaceri. Astfel te vei asigura ca pleci la drum cu un bagaj de cunostinte esentiale!
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: coachingfitnessidee de afacereafacere din sport

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Mentoring-ul pe intelesul tuturor. Cum se diferentiaza de coaching si cum te poate ajuta un program de mentorat

de Bianca Tila
09 Nov 2023
Mentoring-ul este un instrument strategic care poate fi ales de managementul organizatiilor mari pentru a face o integrare cat mai reusita a...

Puzzle. O idee de afacere simpla si de efect

de Idei de afaceri
05 Mar 2024
Un joc de puzzle poate aparea in multe variante si cand spunem acest lucru nu ne referim numai la forma pattern-ului de decupare. Pe piata...

Deschizi o sala de fitness sau o piscina? Iata de ce ai nevoie de modele de vestiar metalic!

de Idei de afaceri
15 Feb 2022
Daca faci sport intr-o sala de fitness sau mergi la o piscina interioara ori exterioara, ai nevoie de un vestiar metalic unde sa-ti lasi lucrurile....

Cea mai simpla si ieftina idee de afacere post-pandemie. Banii vor veni sigur!

de Florin Amariei
22 Sep 2020
Daca vrei sa pornesti pe cont propriu, dupa ce reusim sa controlam raspandirea coronavirusului chinez, atunci avem cea mai simpla si ieftina idee de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]