Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum a reusit un roman de 28 de ani sa fie premiat la Bruxelles

de Alina Cotae 29 Nov. 2010 3350
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In cadrul competitiei internationale „The JA – YE Young Entrepreneur of the Year 2010”, premiul cel mare a fost castigat de Cosmin Malureanu. El a demonstrat ca poate conduce o afacere de succes intr-un an economic dificil.

„La doar 28 de ani, Cosmin Malureanu a reusit sa construiasca o companie inovativa in domeniul e-learning, Ascendia Design, unde lucreaza 13 angajati din Romania”, a declarat Caroline Jenner, CEO al JA-YE (Junior Achievement - Young Enterprise) Europa. In batalia finala de la Bruxelles s-a mai prezentat un roman, Bartha Gergely din Targu Mures, pentru afacerea sa: un studio fotografic.

Cosmin Malureanu a infiintat compania in 2007, avand ca obiect de activitate servicii de design, eLearning si web development. De asemenea, el a ajuns unul dintre partenerii Siveco la dezvoltarea de continut educational in format digital.

"Am un business de succces si cifra de afaceri cred ca a contat in decizia juriului. Sunt insa si Alumni JA, conditie obligatorie pentru a intra in competitie, iar activitatea mea se pliaza perfect pe domeniul educational al organizatiei”, a declarat Malureanu.

La sfarsitul primului trimestru al anului curent, deja semnase contracte care depaseau 75% din cifra de afaceri previzionata lui 2010. In decursul acestui an, a mai lansat doua CD-uri dintr-o serie de opt, cu un continut educational interactiv, destinate copiilor de gradinita. De asemenea, el a mai afirmat, ca, in cazul in care vanzarile continua sa creasca, la inceputul anului viitor isi vor dubla activitatea.

Competitia de la Bruxelles a reprezentat o modalitate de recunoastere a tinerilor vizionari, care concep si incearca sa construiasca afacerile viitorului. Programul se axeaza doar asupra celor care au lansat cu succes propria idee de afacere, recunoscand atat talentul lor pentru afaceri, cat si impactul economico-social din comunitate.

Editia de anul acesta a fost cea de-a treia organizata cu succes. Cei 25 de tineri antreprenori nominalizati au reusit sa creeze 280 de locuri de munca, companiile lor insumand o cifra de afaceri de peste doua milioane de euro.



Tags: entrepreneurbruxelles

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Cine este femeia de afaceri nominalizata la Bruxelles pentru Excelenta in Antreprenoriat

de Idei de afaceri
23 Nov 2017
Cunoscuta femeie de afaceri, Daniela Mariscu, a fost nominalizata, din partea Romaniei, la evenimentul "EY Entrepreneurial Winning Women Europe Class...

Cel mai important eveniment de afaceri al anului: Entrepreneurship Summit 2017

de Alina Constantinescu
28 Sep 2017
In perioada 11-12 octombrie, la Timisoara, va avea loc editia internationala Entrepreneurship Summit 2017, un eveniment dedicat antreprenoriatului si...

De notat in agenda antreprenorilor: 4 aprilie, prima editie a Bucharest Entrepreneurship Forum

de Stanciu Ioana
22 Mar 2017
Bursa de Valori Bucuresti organizeaza prima editie a Bucharest Entrepreneurship Forum pe 4 aprilie la The Ark, ca urmare a succesului si interesului...

50 de antreprenori concureaza pentru titlul EY Entrepreneur Of The Year - Romania 2016

de Marinache Paula
07 Feb 2017
50 de antreprenori au ramas in competitia finala pentru desemnarea Antreprenorului anului din cadrul editiei 2016 - EY Entrepreneur Of The Year...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]