Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum vom recunoaste un parc de business sustenabil si rezilient: proiectul YUNITY Park

de Idei de afaceri 08 Iun. 2022 987
Cum vom recunoaste un parc de business sustenabil si rezilient: proiectul YUNITY Park
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Efectele pandemiei se resimt inca si suntem afectati la nivel personal si profesional de ceea ce au insemnat ultimii ani pentru angajati si corporatii. Dezvoltatorii imobiliari si angajatorii pregatesc deja terenul pentru momentul in care revenirea la birou va fi completa sau, ca in anumite cazuri in prezent, in sistem hibrid. Indiferent de momentul in care se vor intampla aceste lucruri, angajatorii si managerii vor insista pentru revenirea la birou full-time. De aceea, este nevoie sa existe deja spatii de birouri sigure si moderne, in care angajatii sa revina cu placere.

Parcurile de business au devenit ceva obisnuit in peisajul corporatist actual, iar majoritatea companiilor isi doresc sa isi desfasoare activitatea in cladiri de birouri care ofera multiple facilitati. 
 
Amenajarea unui parc de birouri sustenabil si rezilient in fata factorilor de risc 
 
In ultimii ani, companiile si angajatorii si-au dat seama ca angajatii valorosi sunt in cautarea nu doar a unui loc de munca bine platit, ci isi doresc si alte beneficii suplimentare: un birou confortabil, cu cat mai multa lumina naturala, spatii de lucru sigure si sustenabile, precum si facilitati de care sa se bucure in timpul programului de lucru, dar si in afara acestuia, si care contribuie la starea de bine.

Unul dintre cele mai importante criterii pentru alegerea unui loc de munca este siguranta sanitara a cladirii de birouri in care isi desfasoara activitatea. In acest context a fost dezvoltat IMMUNE™, un standard dezvoltat de antreprenorul Liviu Tudor, prin intermediul Genesis Property. Acesta este bazat pe sistemul Healthy by Design®, compus dintr-o serie de dispozitive si tehnologii, echipamente, personal specializat si facilitati speciale. Dezvoltarea IMMUNE™ are rolul de a crea spatii ce încurajeaza productivitatea si in care angajatii se simt in siguranta sanitara atunci cand revin la locul de munca.

In urma pandemiei, oamenii pun din ce in ce mai mult accent pe siguranta sanitara, starea lor de bine, confort si sustenabilitate. Acestea vor deveni preocupari generale, astfel ca dezvoltarea acestor standarde de constructie si management al cladirilor de birouri are ca scop gestionarea pe termen lung a posibilelor amenintari de tip patogen. Totodata, se doreste protejarea angajatilor care isi desfasoara activitatea in cladiri de birouri si sustinerea unui mediu de business sanatos si sustenabil.   

Inovatii urbane care stimuleaza viata profesionala si sociala 
 
Inovatia urbana nu se refera doar la o infrastructura practica si functionala, ci si la crearea de parcuri de business care sa functioneze ca orase in miniatura, unde angajatii se simt in siguranta si confortabil. Acestea pot deveni in timp destinatii urbane pentru oamenii care au aceleasi preocupari, nu doar profesionale, ci si personale.

Este cunoscut faptul ca performanta si motivatia depind in mare masura de modul in care angajatii se simt si sunt tratati la locul de munca, asa ca o multime de companii sunt decise sa investeasca in spatii de birouri care stimuleaza creativitatea, dezvoltarea profesionala si interactiunea sociala dintre angajati.

In acest peisaj urban, YUNITY Park propune o abordare fresh si inovatoare, un hub de afaceri creativ, aproape de natura si de un stil de viata sanatos, in care angajatii sunt mai motivati si productivi. Birourile viitorului le ofera angajatilor tot confortul de care au nevoie pentru a le stimula creativitatea si pentru a incuraja apropierea de natura si de un stil de viata cat mai benefic pentru starea lor de bine.
 
Parcurile de business au devenit ceva obisnuit pentru orasele mari, in care afacerile sunt in continua dezvoltare, iar concurenta pentru angajati motivati este din ce in ce mai mare. Companiile se intrec sa le ofere angajatilor cele mai bune conditii de lucru, in spatii sigure si inovatoare, in care acestia isi doresc sa revina, sa se dezvolte profesional si sa contribuie la succesul afacerii.
 
Sursa foto: Shutterstock
 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Bursele europene inchid in usoara crestere

de Bianca Tila
19 Apr 2024
Bursele europene inchid in usoara crestere, cu o revenire la o evolutie pozitiva pe parcursul zilei. Indicele paneuropean Stoxx 600 a inregistrat...

Salina artificiala. Afacerea perfecta din mediul urban

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Salinele artificiale au un raport considerabil la sanatatea oamenilor din mediul urban. In conditiile in care nu locuiti pe langa Prahova, Sibiu sau...

BVB: Dupa 30 de minute de la debutul tranzatiilor, rulajul se cifra la 3,189 miliarde de lei

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Bursa de Valori Bucuresti a deschis in crestere sedinta de joi. Dupa 30 de minute de la debutul tranzactiilor, rulajul se cifra la 3,189 miliarde de...

Piata de desfacere. Unde pot vinde produsele mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Orice afacere isi desfasoara activatea intr-un anumit mediu, ce exercita o puternica influenta asupra sa. Multiplele relatii din piata, elementele...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]