Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De la somer la viitor milionar

de Mihaela Pascu 01 Apr. 2010 2179
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In urma cu cinci luni, Chad Harbach isi pierduse slujba part-time de editor la o publicatie literara din Statele Unite si avea un roman nepublicat: 475 de pagini despre o echipa de baseball de la un colegiu fictiv din Wisconsin. In urma cu cateva saptamani, o editura s-a aratat dispusa sa plateasca peste jumate de milion de dolari pentru a-l publica, potrivit Bloomberg.

Editura Little, Brown &Co., care face parte din Hachette Book, al doilea cel mai mare grup editorial din lume, a platit 650.000 dolari pentru drepturile de autor.

Este una dintre cele mai mari sume de bani pe care un autor o primeste pentru prima sa carte, ce are ca public tinta barbatii, a spus agentul literar Jon Baker.

Romanul, la care a lucrat 9 ani si care a fost intitulat The Art of Fielding, s-a vandut dupa doua zile de oferte facute prin telefon de catre opt edituri.

"Daca nu ai nu vampir, nu te poti astepta la o suma de bani asa de mare", a spus Baker, facand referire la seria de success Twilight, semnata de Stephenie Meyer, care s-a vandut in mai mult de 50 de milioane de exemplare in ultimii doi ani.

Baker l-a caracterizat pe Harbach ca fiind un scriitor fantastic, dupa ce a citit manuscrisul. "Nu s-a grabit si intr-adevar l-a facut perfect", a mai spus agentul literar, marturisind in acelasi timp ca uraste baseball-ul.

"Ceea ce ma fascineaza la baseball e ca faptul ca desi este un joc de echipa, iar echipa devine un fel de familie, pe teren fiecare dintre jucatori este singur. Co-echipierii tai depind de tine si te sustin, dar in momentele decisive nu te pot ajuta", a spus scriitorul de 34 de ani, absolvent de Harward.

Infiinteaza-ti si tu o tipografie!



Tags: milionsomereditura

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Sedinta de joi se deschide in crestere. BVB inregistreaza tranzactii de peste 1 milion de euro

de Bianca Tila
12 Oct 2023
Bursa de Valori Bucuresti a deschis sedinta de joi in crestere pe aproape toti indicii. In primele 25 de minute de la debutul operatiunilor s-au...

Netflix a pierdut un milion de abonati

de Bianca Tila
20 Iul 2022
Platforma de streaming video, Netflix, continua sa piarda abonati si in al doilea trimestru al acestui an. Totusi, pierderea a fost la mai putin de...

Vrei sa-ti promovezi afacere pe YouTube? Iata cat costa 1 milion de vizualizari

de Florin Amariei
16 Sep 2019
Daca vrei sa iti promovezi propria afacere pe YouTube sau sa stabilesti o strategie online pentru companie la care lucrezi, atunci iata cat costa 1...

Ideea ta de afacere te poate face MILIONAR

de Adina Vasile
22 Apr 2016
Acum ceva timp am vazut la televizor un documentar referitor la istoria Internetului si cum a transformat acesta modul nostru de a face afaceri in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]