Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Depozitarea corecta a produselor. Cum alegi intre refrigerare si congelare pentru afacerea ta

In orice afacere care implica manipularea produselor perisabile, fie ca este vorba de industria alimentara, comert, horeca sau productie artizanala, depozitarea este indispensabila pentru mentinerea calitatii, sigurantei si duratei de viata a produselor.

Cultura castravetelui anti-diabet

Ghid practic Realizarea de sapun natural

Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Ce trebuie luat in calcul la depozitarea produselor?
Lactate, carne, peste, legume, produse de patiserie sau semipreparate necesita conditii diferite de temperatura si umiditate.
➤ Durata de pastrare dorita
Unele produse se deterioreaza rapid daca sunt expuse la fluctuatii termice.
Produsele utilizate zilnic ar trebui depozitate la temperaturi accesibile rapid (refrigerare), in timp ce stocurile pentru termen lung pot fi pastrate in camere de congelare.
Este obligatoriu sa respecti legislatia privind depozitarea alimentelor, in functie de domeniul de activitate.
Refrigerare versus congelare: Care este diferenta?
Congelarea, in schimb, presupune stocarea produselor la temperaturi negative, intre -18°C si -25°C, oprind complet dezvoltarea bacteriilor si prelungind semnificativ durata de viata.
Durata recomandata de refrigerare si congelare in functie de produse
Solutii profesionale pentru afacerea ta: camere frigorifice performante
Camera frigorifica de refrigerare +2°C si +4°C
- Produse lactate, oua, carne proaspata, bauturi
- Pastrarea la temperaturi constante, in intervalul optim de refrigerare
- Afaceri din domeniul HoReCa, magazine alimentare, fabrici de lactate.
- Temperaturi controlate digital
- Spatiu generos si izolatie eficienta
- Consum energetic optimizat
Camera frigorifica de congelare -1°C si -25°C
- Carnii congelate, legumelor, semipreparatelor, produselor de patiserie congelate
- Materiei prime in procesare industriala
- Gama larga de temperaturi reglabile intre -1°C si -25°C
- Sistem de racire performant cu izolare de inalta calitate
- Usurinta in intretinere si durabilitate pe termen lung.

Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Realizati felicitari decupate Avantajul lor Se vand excelent si au o profitabilitate extraordinara la care alte afaceri pot doar visa

[GHID PRACTIC] Cresterea prepelitelor japoneze
Comanda acum ghidul afacerii tale cu prepelite japoneze CD-ul Cresterea prepelitelor japoneze Evita acum riscurile inerente inceputului unei afaceri

[GHID PRACTIC] Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Aflati cum puteti obtine un castig substantial parcurgand ghidul practic Afacere la cheie cu flori in ghiveci Informatii complete


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit
