Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Electronice, Gadgeturi si Tehnologii prezente in aproape toate locuintele

de Idei de afaceri 21 Mar. 2023 87
Electronice, Gadgeturi si Tehnologii prezente in aproape toate locuintele
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca in trecut ai fi pariat ca orice locuinta trebuie sa aiba cateva bibelouri decorative, un televizor alb-negru si o biblioteca, acum un apartament obisnuit sau o casa cu o familie moderna detine lucruri care apartin unei ere complet diferite. Astazi avem pentru tine o lista de cateva electronice si gadgets pe care le gasesti aproape in toate locuintele, dar care acum 20 de ani nu existau.

Componente Smart Home

Chiar si fara sa ne dam seama sau fara sa le fi cumparat intentionat, avem undeva in locuinta un electronic smart home. Poate ca nu este un bec inteligent sau o priza smart care controleaza singura accesul la curent electric, dar cu siguranta nu te-ai gandit la un termostat Honeywell Lyric t6r care poate controla printr-un regim smart mai multe programe de incalzire pentru locuinta ta.

Centrala termica

Cati dintre voi aveau montate sisteme centralizate de incalzire si furnizare a apei calde menajere in apartamente de bloc? Cine se gandea ca industrie se va schimba atat de mult incat va fi mai avantajos sa fii independent din multe puncte de vedere decat sa te bazezi pe sisteme guvernate de stat. Acum centralele termice, judecand dupa noile standarde, sunt cel putin la fel de capabile sa creeze o atmosfera termica optima la un pret decent.

In ceea ce priveste producatorii, legile au impus ca fiecare dintre acestia sa se alinieze unei tehnologii comune, aceea de a fabrica centrale termice in condensare. Un Ariston Clas One Wifi 24 va face o treaba excelenta pentru orice locuinta, chiar si de dimensiuni medii.

Smartwatch

Nu vom include smartphone-urile in acest top deoarece este mai mult decat evident ca nu mai exista o familie normala care sa nu detina nici macar un telefon inteligent. Cu toate acestea, cu greu mai poti identifica o familie in care cel putin un membru sa nu aiba un ceas inteligent sau macar o bratara care sa monitorizeze anumite metrici care tin de sanatate, somn, puls si chiar calorii. Au devenit extrem de accesibile si vor continua sa ne ofere tot mai multe rezultate din punct de vedere al monitorizarii starii de sanatate.

Console de Gaming

Calculatoarele sunt deja destul de vechi, dar nivelul de popularitate al consolelor de gaming au depasit orice asteptare. Un Xbox sau un PlayStation au devenit un standard pentru o familie cu minim un copil. Dar chiar si adultii au devenit deschisi catre activitati relaxante din sfera gamingului. Mai mult decat atat, gamingul este o industrie intr-o ascensiune rapida si cu sectoare sau ramuri de business care vor uimi intreg globul.

Iluminare RGB

Daca am trata iluminarea LED ca si o tehnologie, poate ca argumentele nu ar fi foarte puternice deoarece exista foarte multa cercetare si dezvoltare in spatele acestei tehnologii. Dar ceea ce nu vedeai acum 15-20 de ani sunt produsele care se folosesc in prezent de RGB pentru a oferi o alta fata produselor de toate tipurile. Vedem iluminari pe toate tipurile de produse din toate categoriile. De la electronice, la jucarii, mobilier si chiar imbracaminte.

Concluzie

Este mai mult decat normal sa schimbam modul in care ne folosim de tehnologie, dar este uimitor ca acest curent al tehnologiei creeaza mereu produse care ajung sa fie adoptate de atat de multi oameni de pe glob. Tu care crezi ca este urmatoarea tehnologie pe care o vom folosi cu totii?
 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: electronicegadgeturitehnologii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Dezvolta-ti afacerea online cu noi tehnologii si servicii

de Teo Manole
08 Iun 2016
Multe afaceri sunt influentate de noile tehnologii, chiar daca nu presupun activitati in domeniul IT sau al telecomunicatiilor. De exemplu, clientii...

3 tehnologii nou-aparute care-ti pot face ferma mult mai profitabila

de Marinache Paula
10 Feb 2016
Ai nevoie de un ajutor pentru a-ti moderniza sau dezvolta afacerea? Iata 3 tehnologii nou-aparute care-ti pot face ferma mult mai profitabila! 1)...

3 gadgeturi ce nu-ti imaginai ca ar putea exista, dar care iti fac viata mai usoara si mai frumoasa

de Marinache Paula
03 Feb 2016
In ianuarie, in Las Vegas, a avut loc cel mai important eveniment din domeniul IT - Consumer and Electronics Show (CES) 2016. In cadrul targului au...

Mica afacere - servicii de instalare si reparatii produse electronice

de Cosmin Enescu
11 Nov 2015
Iti place domeniul electronic? Poti incepe o mica afacere cu servicii de instalare si reparatii produse electronice. Pentru inceput puteti oferi doar...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]