Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri care pot fi pornite cu bani putini

de Florin Amariei 03 Iun. 2020 4246
4.43 din 27 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cand iti doresti sa pornesti o afacere si nu ai toti banii pe care ti i-ai dori, alegi ceva mai mic. Iata cateva idei ce pot fi lansate cu o suma modica.

Inainte de toate, nu uita ca e important sa ai un plan de afaceri! Iti va garanta succesul si te va ajuta sa-ti cheltui inteligent banii!

Magazin online
Comertul online a cunoscut o dezvoltare impresionanta in ultimii ani in tara noastra. Datele specialistilor din e-commerce arata ca valoarea cumparaturilor online a crescut constant.
 
Magazinele online se pot promova prin retelele de socializare cu un buget relativ mic. Totodata, magazinele virtuale au si cheltuieli scazute pentru ca nu e nevoie sa inchiriezi un spatiu comercial. In ultimii ani, magazinele online au devenit o concurenta notabila pentru magazinele stationare, asa ca poti paria pe o asemenea afacere.
 
Consultanta online
O alta idee de afacere este oferirea de servicii de consultanta online. Esti un bun jurist? Poti oferi consultanta juridica online contra unui cost. Poti, de asemenea, sa oferi consultanta pe chestiuni de contabilitate, sau pe domenii precum accesarea de fonduri europene.
 
Practic, in functie de profesia si de studiile tale, poti oferi consultanta in nenumarate domenii, iar logistica necesara pentru a pune pe picioare o asemenea afacere este destul de simpla. Un site este suficient pentru a incepe o asemenea afacere.
 
Servicii de creare/editare texte
Crearea si editarea textelor pentru diverse publicatii sau pentru magazine online a devenit tot mai cautata in ultima vreme. De altfel, ultimii ani au fost guvernati de sintagma „content is king”, asa ca cei care isi doresc o afacere in acest domeniu vor descoperi o piata in plina ascensiune.
 
Atelier de croitorie
Atelierele de croitorie pot fi dezvoltate de la o singura persoana si o singura masina de cusut, urmand ca mai apoi sa se dezvolte cu alte investitii si alti angajati. Astfel de ateliere cunt cautate pentru modificari si retusuri, dar si pentru transformarea unor piese vestimentare in unele noi. Cu resurse minime, se poate da startul unei afaceri infloritoare.
 
Atelier auto
Iata un alt exemplu de servicii de care este nevoie mereu. Daca reusesti sa formezi o clientela, atunci atelierul auto poate aduce venituri indestulatoare. Succesul unui atelier auto depinde si de localizarea lui. Intr-o zona in care nu prea exista astfel de servicii, va fi extrem de cautat, pentru ca orice sofer are nevoie de mici reparatii din cand in cand.
 
Pentru a deschide un atelier auto este nevoie de un imobil special conceput pentru asta – in care sa poata intra masinile – si mai este nevoie de personal (cel putin 2 mecanici) si de instrumente pentru repararea masinilor. Nu este o investitie foarte mare si poate aduce profit inca din primul an
 
Orice ai alege sa faci, noi iti dorim succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriafaceri miciafaceri cu bani putini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.43 din 5 - 27 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri in domeniul fashion

de Bianca Tila
06 Mar 2024
In trecut, lumea modei nu percepea prea multe locuri de munca sau idei de afaceri. Astazi, domeniul fashion are nevoie de mult mai multi oameni...

Afaceri cu 10.000 euro. 50+ idei de afaceri pe care le poti incepe cu 10.000 de euro sau chiar mai putin

de Bianca Tila
21 Feb 2024
De-a lungul timpului v-am povestit cum va puteti incepe viata antreprenoriala cu afaceri mici de la zero, cu investitii reduse sau cu diverse idei de...

Idei de afaceri online pe care le poti incepe chiar de maine

de Bianca Tila
20 Dec 2023
In era digitala, vanzarea de produse si servicii online prezinta o gama larga de optiuni de pornire. Cheia unei afaceri online este sa va potriviti...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]