Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de Afaceri: Cursuri de autoaparare

de Andrei- Marius Cristof 14 Apr. 2011 3103
3.33 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Este evident ca traim intr-o lume in care, cu totii, punem siguranta pe primul loc. Mai presus de toate se afla siguranta financiara, insa nici siguranta fizica nu poate fi neglijata. Desigur, intr-o lume ideala, nu am avea nevoie sa ne preocupam de propria noastra siguranta. In Germania, spre exemplu, nu toata lumea pune alarma la masina cand se duce pentru numai 5 minute la florarie. Mentalitatea este cu totul alta acolo. In Romania, insa, traim intr-o continua nesiguranta, lucru care pune permanent presiune psihica asupra noastra!

 …Trebuie sa avem grija in fiecare moment de chei, portofel, acte, masina, trebuie sa fim atenti 24 de ore din 24. Si asta pentru ca, in momentul in care pierdem aceasta atentie, cineva sigur va profita imediat de moment si va incerca sa faca rau.
Intr-o tara ca Romania, cursurile de autoaparare aduc tocmai acel plus atat de necesar de siguranta, oferindu-ne echilibrul psihic atat de ravnit.

Invatam cum sa ne descurcam in situatii limita, invatam cum sa ne pastram calmul in astfel de momente. Si, poate cel mai important lucru, invatam sa ne aparam pe noi insine de agresori, precum si pe cei dragi. Ideal ar fi sa nu avem nevoie asa ceva, insa traim intr-o societate in care cei slabi sunt calcati in picioare de catre cei puternici. Si este important ca lumea sa fie constienta de faptul ca exista o alternativa. Fuga nu e, in 90% dintre cazuri, cea mai buna idee.

Mai mult, aceasta oportunitate va fi indragita imediat de cei care au fost pasionati de arte martiale in copilarie sau de cei care chiar au experienta in domeniul militar. Este o idee excelenta si pentru mame singure, studenti, persoane care calatoresc des datorita jobului.

Un alt avantaj este faptul ca antrenamentul in sine poate fi realizat la domiciliul clientului, pentru cei ce doresc intimitate, in locul unui antrenament in grup. Astfel de antremanente pot fi combinate cu planuri nutritionale adaptate fiecarui client, iar beneficiile vor fi multiple, dat fiind faptul ca sanatatea asigurata de un plan nutritional adecvat precum si de antrenamentul in sine vor contribui la echilibrul psihic al clientului. Practic, afacerea aceasta nu are cum sa dea gres, deoarece clientul va simti beneficiile dupa o perioada foarte scurta de timp. Se va simti mai bine, mai stapan pe sine si va capata o stare generala de bine!

Diferenta intre aceste cursuri de autoaparare si mersul la o scoala de arte martiale obisnuita este faptul ca in primul caz se va personaliza antrenamentul pentru necesitatile fiecarui client in parte, fata de o scoala unde se predau niste tehnici standard, unde nu conteaza daca lumea n-a inteles, unde "profesorul" e "multumit" ca "a predat" si pleaca linistit acasa.

In ziua de azi, toata lumea pune siguranta proprie, cat si siguranta celor dragi pe primul plan. Si doar iesind printre oameni zilnic si vazand cum se comporta intelegem cat este de important sa ne preocupe acest aspect. Supravietuirea in aceasta societate dura care nu iarta pe nimeni presupune un caracter solid, puternic, capabil sa ia deciziile cele mai bune in timpul cel mai scurt si situatii limita - acestea sunt lucruri care se pot invata foarte usor cu un astfel de curs!



Tags: idei de afaceriautoapararearte martiale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri in domeniul fashion

de Bianca Tila
06 Mar 2024
In trecut, lumea modei nu percepea prea multe locuri de munca sau idei de afaceri. Astazi, domeniul fashion are nevoie de mult mai multi oameni...

Afaceri cu 10.000 euro. 50+ idei de afaceri pe care le poti incepe cu 10.000 de euro sau chiar mai putin

de Bianca Tila
21 Feb 2024
De-a lungul timpului v-am povestit cum va puteti incepe viata antreprenoriala cu afaceri mici de la zero, cu investitii reduse sau cu diverse idei de...

Idei de afaceri online pe care le poti incepe chiar de maine

de Bianca Tila
20 Dec 2023
In era digitala, vanzarea de produse si servicii online prezinta o gama larga de optiuni de pornire. Cheia unei afaceri online este sa va potriviti...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]