Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sarbatorile sunt si mai frumoase cu reducerile de Black Friday de la FineStore! Peste 2000 de produse au preturi reduse pana la sfarsitul lunii!

de Idei de afaceri 24 Nov. 2022 375
Sarbatorile sunt si mai frumoase cu reducerile de Black Friday de la FineStore! Peste 2000 de produse au preturi reduse pana la sfarsitul lunii!
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu mii de produse 100% originale, reduse chiar si cu 50%, FineStore are una dintre cele mai bune oferte de Black Friday! Campania de reduceri continua pana la 30 noiembrie, transportul este gratuit, livrarea este rapida oriunde pe teritoriul Romaniei, iar produsele pot fi returnate in 45 de zile! Stocurile sunt insa limitate, ceea ce inseamna ca produsele trebuie repede comandate!

Este bine de stiut ca toate produsele comercializate de FineStore sunt achizitionate fie de la importatorii oficiali din Romania, fie de la marile case de distributie din Olanda, Germania, Franta, Austria sau Italia. Prin eliminarea intermediarului, preturile produselor comercializate de catre FineStore sunt apropiate de cele ale producatorilor! De Black Friday, preturile sunt insa si mai mici decat cele cu care cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice din Romania si-a obisnuit cei peste 500.000 de clienti din Romania si nu numai.  

Este o veste buna mai ales pentru cei care intentioneaza sa comercializeze produsele achizitionate de pe FineStore, care detine atestat de  distributie si comercializare angro de produse supuse accizelor. Toate produsele sunt livrate in ambalajul original, insotite de factura fiscala si certificat de conformitate, iar comenzile online beneficiaza de retur extins de pana la 45 de zile, aspect extrem de important pentru organizatorii evenimente, de exemplu, unde este necesara o achizitie mare cu posibilitate de retur a produselor (sigilate si cu ambalajul original nedeteriorat). 

Mii de produse cu preturi bune 

Cu o gama variata de produse, oferta FineStore nu trebuie ratata! Preturi bune sunt la toate categoriile de produse, inclusiv la vin, rom, lichior, gin, whisky, vodka, tequila, coniac, bauturi traditionale si brandy, dar si cosuri cadou elegant ambalate, pentru cei mai fideli angajati si colaboratori.    

Oferta de Black Friday de la FineStore include numara branduri renumite de whisky, precum Kamiki si Nucky Thompson, sampanie Gosset, prosecco Foss Marai si vin spumant Canevel, vodka Crystal Head, Mont Blanc Vodka si AU Vodka, care va delecta simturile cu o bautura ultrapremium, ce imbina perfect luxul cu traditia britanica.  

Preturile de neratat includ si vin Bruno Vespa, Masi, Mateus sau vin Purcari, gin  G'Vine Floraison si June by G'Vine, brand creativ si neconventional, care intruchipeaza perfect Franta zilelor noastre si joie de vivre, Wembley Gin  si pana la rom AH Riise, al carui scop initial curativ s-a transformat rapid in unul recreativ datorita savorii recunoscute la nivel mondial, Matusalem - cunoscut ca si “coniacul romurilor”, dar si Dictador.

Nu lipsesc din oferta bogata nici tequila Padre Azul si Clase Azul, dintre cele mai pure licori create vreodata, deliciosul lichior Mozart, ce impleteste aroma clasica de ciocolata cu cea de cafea, sau Shanky's Whip, care abunda in note de caramele cu unt si condiment, si Tequila Rose, dar nici rafinatul coniac Frapin.

Stocurile de Black Friday sunt insa limitate, dar aceleasi preturi mici sunt disponibile si la magazinul din Bulevardul Aerogarii, nr. 2-8, Sector 1, Bucuresti, unde clientii pot beneficia de consultanta directa de la specialisti.  

Sfaturile expertilor sunt disponibile si telefonic in cazul comenzilor online pe FineStore.ro, iar livrarea este gratuita, daca valoarea cosului de cumparaturi depasesste 199 de lei. 

Cu reducerile de la FineStore, sarbatorile sunt si mai frumoase! Daca tu te gandesti la business-ul tau, FineStore se gandeste si la tine! Poti castiga unul dintre cele 20 vouchere in valoare de 500 lei fiecare pe care FineStore le ofera clientilor de Black Friday! Intri automat in concurs daca in cosul tau de cumparaturi se regasesc unul sau mai multe produse marcate cu eticheta Verde la Black Friday! Spor la cumparaturi! 
 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: bauturicadouri de sarbatorireduceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Studiu. Romanii nu urmaresc tot timpul reducerile

de Florin Amariei
21 Dec 2021
Un nou studiu releva ca romanii nu urmaresc tot timpul reducerile si nici nu le asteapta pentru a-si cumpara lucrurile de care au nevoie sau le...

Ai asteptat cu nerabdare reducerile de Black Friday? Ei bine, au sosit!

de Alina Constantinescu
17 Nov 2017
Nu poti incepe o afacere fara sa te pregatesti si asta presupune sa citesti carti de specialitate. De aceea, am pregatit pentru tine o lista de carti...

7 sfaturi pentru o afacere profitabila cu bauturi alcoolice

de Marinache Horia Cristian
04 Aug 2015
Fie ca ti-ai deschis o crama sau un mic magazin cu bauturi alcoolice imbuteliate, pentru ca afacerea ta sa aiba succes iti recomandam sa tii cont de...

Deschiderea unui magazin dedicat exclusiv bauturilor alcoolice, o afacere profitabila

de Andrioae Ruxandra
29 Iul 2014
Un magazin cu bauturi va fi intotdeauna profitabil, pentru ca alcoolul va avea o cerere mare indiferent de zona in care te afli. In plus, afacerea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]