Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi de la cei mai bogati oameni ai lumii pentru succesul in afaceri

de Florin Amariei 20 Mai. 2020 3425
3.17 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca ceea ce iti doresti este succesul in afaceri sau, pur si simplu, iti doresti foarte multi bani, atunci ai face bine sa tii cont de sfaturile acestor oameni care, nu intamplator, se afla pe lista celor mai bogati.

Succesul nu este usor de obtinut, insa daca esti determinat sa avansezi si sa-ti depasesti conditia din prezent vei reusi! Asa au facut si cei pe care-i vom aminti mai jos. Foloseste-i ca inspiratie!
 
Bill Gates, arhi-cunoscutul fondator al Microsoft, spune ca "trebuie sa oferi instrumente marete unor echipe mici. Alege oameni buni, foloseste echipe mici si ofera-le instrumente marete, astfel incat sa devina foarte productivi."
 
Co-fondator al Google, Larry Page, dispune de o avere estimata la peste 20 de miliarde de dolari. Acesta spune ca "nu ai nevoie de o companie uriasa, doar de un calculator si de un angajat part-time. Nu ai nevoie de o companie cu 100 de angajati pentru a dezvolta ideea. Odata ce ai obtinut produsul si oamenii il folosesc, este foarte usor sa cresti investitia."
 
Richard Branson, creatorul Virgin Group, imparte din experienta sa si ne spune ca "pentru a avea succes, trebuie sa fii in mijlocul actiunii, sa fii pregatit imediat pentru munca si, daca ai in jurul tau o echipa buna si un pic de sansa, ai putea sa pornesti ceva. Insa nu poti avea aceasta garantie doar urmand formula altcuiva."
 
Evan Williams, fondatorul Twitter, spune ca in primul rand ar trebui sa ne inconjuram de oameni buni: "Inconjoara-te de oameni buni, incearca lucruri diferite, spune 'nu' distractiilor si aminteste-ti sa ai grija de tine. Esecul companiei tale nu reprezinta un esec in viata. Esecul relatiilor tale, da."
 
Elon Musk, un antreprenor de succes si foarte cunoscut (PayPal, Tesla si SpaceX), ne spune ca "Am stiut intotdeauna ca exista posibilitatea unui esec in toate eforturile mele. Dar am simtit ca sunt suficient de importante pentru a incerca, chiar daca probabilitatea succesului era mai putin de 50%."
 
In ultimul rand, il amintim cu un sfat bun si pe fondatorul YouTube, Chad Hurley: "Atunci cand incepi sa construiesti un produs nu considera ca detii toate raspunsurile. Inconjoara-te de oameni grozavi. Ai de nevoie de angajati in care sa ai incredere ca isi fac treaba. Poti avea o conceptie initiala cu privire la modul in care un produs va functiona, dar trebuie sa observi modul in care tu si comunitatea il folositi. Nu te teme sa schimbi directia la mijlocul drumului."

Noi iti dorim succes! 
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: sfaturi de successfaturi de la oameni de successfaturi de la oameni bogati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.17 din 5 - 6 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]