Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Clubul de noapte - o afacere pentru nopti pierdute si profit continuu

de Andrioae Ruxandra 19 Iul. 2014 25676
4.04 din 84 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca te afli intr-o zona in care oamenii iubesc muzica si le place sa iasa afara noaptea, atunci ideea unui club de noapte se poate transforma intr-o afacere profitabila. Majoritatea oamenilor socializeaza si cauta sa cunoasca oameni noi, indiferent de costuri.

 
Chiar daca ideea este tentanta, nu este chiar atat de simplu de pus in practica. A avea un club de noapte presupune ore intregi de munca, o atentie dedicata detaliilor, renuntare la weekend, vacante si multe nopti pierdute, uneori chiar si discutii neplacute cu anumiti clienti nemultumiti. Oricum, cu putina educatie antreprenoriala, cu o viziune clara asupra situatiei, cu acces la informatii concrete despre industrie si cu o capacitate de a pune in practica aceasta idee, clubul tau de noapte se poate dovedi a fi o afacere de succes. 
 
Conform unor sondaje, numarul celor care frecventeaza cluburile a scazut. Oamenii au devenit mai degraba atenti cu sanatatea lor, dedicandu-si timpul mersului la sala de fitness, astfel scazand frecventa consumului de alcool, ceea ce duce in mod evident la vanzarile reduse ale bauturilor alcoolice in cluburile de noapte. Pe langa acest lucru, a avea un club de noapte nu inseamna doar sa ai concurenta cu alte cluburi de noapte, ci sa concurezi chiar cu alte alegeri ale clientilor de a-si petrece serile libere.
 
Chiar daca vei incepe promitator, primele luni se pot desfasura greoi, dar afacerea ta va "exploda" pe parcurs. Depinde de concurenta felul in care vei inregistra vanzari si de numarul clientilor pe care ii vei avea. Daca nu ai alte probleme, iti poti recupera investitia initiala in aproximativ doi sau patru ani de la deschidere.
 
Daca ai aflat informatii despre alte cluburi si despre felul in care acestea s-au infiintat, nu te baza prea mult pe acestea, intrucat statisticile nu sunt tocmai in favoarea afacerilor aflate la inceput. In termeni mai simpli, majoritatea cluburilor de noapte esueaza la scurt timp dupa lansare. Primul motiv este acela ca nu exista destul capital pentru a-si mentine afacerea pe linie de plutire. Al doilea motiv este ca proprietarii nu au rabdare sa invete cate ceva despre lumea afacerilor inainte de a-si demara afacerea.
 
Inainte de a merge mai departe, trebuie sa te intrebi daca esti genul de persoana care vrea si poate sa administreze un bar. Trebuie sa iti analizezi motivatia si scopurile. Daca a face bani este principalul tau scop, atunci vei tinde sa atingi scopuri ireale si exista riscul sa dai faliment curand. Un alt lucru de care trebuie sa iti dai seama este daca vei putea administra clubul de unul singur. In cazul in care n-o vei face pe cont propriu, ar trebui sa te asiguri ca ai o echipa de manageri puternica, capabila si de incredere. Retine totusi ca nu vei putea lasa afacerea pe mainile acestora inca din prima clipa, pentru ca trebuie sa te implici total, sa comunici cu clientii si sa le creezi o atmosfera placuta.
 
Trebuie sa iti inregistrezi afacerea si sa obtii toate licentele si permisiunile, sa gasesti o locatie accesibila si populata, sa mobilezi si sa ai un echipament profesionist pentru muzica, sa angajezi personal de incredere si amabil, ca apoi sa deschizi clubul de noapte si sa incepi sa aplici strategiile de marketing.
 
Sursa: www.mytopbusinessideas.com
 


Tags: afaceriidei de afacericlubmuzicaafaceri profitabileafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.04 din 5 - 84 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri de la cititori. Chillya - proiectul unui arhitect roman

de Florin Amariei
30 Iun 2020
Noua ne place sa fim in contact cu cititorii, iar uneori descoperim si idei de afaceri interesante care merita scoase la lumina. In materialul de mai...

3 afaceri foarte profitabile in aceiasi bransa - farmacie, pet-shop si cabinet veterinar

de Andrei Panait
29 Sep 2015
Medicul Cristian Badulescu a visat inca de pe bancile liceului sa aiba intr-o zi un cabinet veterinar propriu. Pentru a-si realiza visul, a pus intai...

Ingeniozitatea unui om de afaceri

de Idei de afaceri
10 Oct 2014
Un om de afaceri intra intr-o banca din New York, se duce la ghiseul "Imprumuturi" si ii spune functionarului de serviciu: "Stiti, plec in Europa...

Oportunitatea unei afaceri profitabile cu boabe de cafea

de Andrioae Ruxandra
15 Iul 2014
Cafeaua este o bautura foarte populara si un numar mare de oameni consuma mai mult de o cafea zilnic. Din acest motiv, nu vei putea da gres cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]