Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitatea unei afaceri profitabile cu boabe de cafea

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cafeaua este o bautura foarte populara si un numar mare de oameni consuma mai mult de o cafea zilnic. Din acest motiv, nu vei putea da gres cu afacerea boabelor de cafea. Pentru a incepe o afacere care sa se ocupe de macinarea boabelor, trebuie sa ai acces la sortimente diferite de cafea din lume.


Pentru a te asigura ca vinzi boabe de calitate, este recomandat sa cumperi boabe direct de la un furnizor de incredere. Poti alege orice sortimente de boabe de cafea, ideea este sa atragi clientii prin calitatea lor. Procesul de macinare reprezinta procesul de transformare a boabelor intr-un bun consumabil. 
 
Pentru a incepe o astfel de afacere, trebuie sa tii cont de urmatoarele lucruri:
 
1. Invata cum sa macini cafeaua
Este important sa stii cum sa macini cafeaua inainte sa deschizi usile noii tale afaceri. Nu vrei sa le oferi clientilor tai boabe de cafea nemacinate sau arse. 
 
2. Pune-ti la punct o cafenea care sa aiba si un punct de macinare
Dupa ce te informezi asupra noului tau domeniu, trebuie sa te gandesti unde va fi si cum va arata cafeneaua ta. Exista doi factori principali de care trebuie sa tii cont: amplasarea si mobilierul.
 
Mai intai, trebuie sa inchiriezi un spatiu public, undeva in interiorul mall-urilor, pe langa restaurante sau puncte de fast-food. Ai nevoie sa iesi in evidenta si sa atragi cat mai multi clienti, asadar trebuie sa iti dai seama cine sunt clientii tai si ce vor de la tine. 
Ca echipament, vei avea nevoie de masini de espresso si de cappuccino, rasnite de cafea, spatii de depozitare, ambalaje cu logo-ul companiei tale, instalatii pentru ventilatie, servetele, pahare din carton, computer si telefon.
 
Macinarea cafelei polueaza aerul prin eliberarea unor componenti organici volatili care sunt nocivi oamenilor, de aceea, afacerea macinarii cafelei trebuie sa respecte in primul rand mediul inconjurator. Asta inseamna ca vei obtine o licenta si ca vei dovedi ca afacerea ta este in regula. 
 
Inainte de a incepe orice afacere, trebuie sa iti dai seama cui vei vinde cafeaua. Exista doua strategii de vanzare pe care le poti adopta: prima se refera la ambalarea si furnizarea cafelei in supermarketuri, cafenele, restaurante etc., iar a doua presupune sa oferi produsul tau in locuri in care oamenii se relaxeaza gustand o cafea de calitate. Este important in aceasta afacere sa stii sa macini cafeaua si cum sa iti vinzi produsele.
 
Sursa: www.mytopbusinessideas.com
 


Tags: afacerioportunitati de afaceriidei de afaceriafaceri cafeaafaceri boabe cafea

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]