Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

50% din actiunile clubului FC Rapid sunt preluate de Dan Sucu

de Bianca Tila 25 Mai. 2022 1634
50% din actiunile clubului FC Rapid sunt preluate de Dan Sucu
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Omul de afaceri Dan Sucu a preluat 50% din actiunile clubului de fotbal FC Rapid. Celalalte 50 de procente au ramas in posesia lui Victor Angelescu, informeaza gruparea giulesteana intr-un comunicat de presa pe site-ul oficial.

"Domnul Dan Sucu este noul actionar al FC Rapid Bucuresti, acesta urmand a detine 50% din actiunile clubului, celelalte 50% fiind detinute de Victor Angelescu", se arata in comunicatul citat.
 
Noul actionar are sperante in investitia facuta. Acesta isi doreste ca FC Rapid sa se lupte in fiecare an la castigarea titlului de campioana.
 
"Ne dorim ca Rapid sa redevina o echipa puternica, care an de an sa lupte cu sanse reale la castigarea titlului din Liga I. Si, de ce nu, speram pe viitor sa ne aduca satisfactiile dorite si in competitiile europene. Da, ne-am dori mult ca toti fanii Rapidului sa fie din nou mandri de performantele echipei. Si tot pentru fanii nostri, ne vom stradui ca aceste performante sa fie obtinute prin seriozitate si corectitudine", a afirmat Dan Sucu.
 
Acesta isi propune ca FC Rapid sa se sustina independent, iar jucatorii si angajatii clubului sa fie platiti la timp.
 
"Ne dorim ca Rapid sa fie un exemplu in Liga 1, de club ce isi respecta promisiunile cu adevarat. Jucatorii si angajatii Clubului sa fie platiti bine si fara intarzieri, iar contractele semnate cu partenerii sa fie onorate intocmai si fara exceptii. De asemenea, ne dorim ca Rapid sa se sustina independent si sa nu stea niciodata cu mana intinsa dupa bani publici. Mai mult, noi ne platim taxele catre stat si comunitate, si nu ne intereseaza sa fim protejatii niciunui politician. Ne dorim atat de multe pentru Rapid, si nu va fi usor, dar cu totii stim ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat vei gasi solutia potrivita pentru a reusi", a adaugat Sucu.
 
Dan Sucu impreuna cu Victor Angelescu vor participa la o conferinta speciala de presa care va avea loc la Stadionul Rapid Gulesti, miercuri la ora 13:00.
 

Promisiunile pentru Rapid

"Ne dorim ca Rapid sa redevina o echipa puternica, care an de an sa lupte cu sanse reale la castigarea titlului din Liga 1. Si, de ce nu, speram pe viitor sa ne aduca satisfactiile dorite si in competitiile europene.
 
Da, ne-am dori mult ca toti fanii Rapidului sa fie din nou mandri de performantele echipei. Si tot pentru fanii nostri, ne vom stradui ca aceste performante sa fie obtinute prin seriozitate si corectitudine.
 
Ne dorim ca Rapid sa fie un exemplu in Liga 1, de club ce isi respecta promisiunile cu adevarat. Jucatorii si angajatii clubului sa fie platiti bine si fara intarzieri, iar contractele semnate cu partenerii sa fie onorate intocmai si fara exceptii.
 
De asemenea, ne dorim ca Rapid sa se sustina independent si sa nu stea niciodata cu mana intinsa dupa bani publici. Mai mult, noi ne platim taxele catre stat si comunitate, si nu ne intereseaza sa fim protejatii niciunui politician. 
 
Ne dorim atat de multe pentru Rapid, si nu va fi usor, dar cu totii stim ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat vei gasi solutia potrivita pentru a reusi", au transmis Victor Angelescu si Dan Sucu.
 

Cine este Dan Sucu?

Dan Sucu a intrat in lumea afacerilor in 1993 cu brandul Mobexpert. In prezent, afacerea construita a devenit un imperiu si este unul dintre cei mai mari retaileri de mobila din Romania. Afacerea are o retea de 26 de de puncte de desfacere si se bucura de vizibilitate si in afara tarii, mai exact in Sofia si Belgrad.

Prosperul om de afaceri are o avere estimata la peste 120 de milioane de euro. Acesta detine opt fabrici care creeaza produse pentru magazinele sale. In cadrul comapaniei are 2.300 de angajati care lucreaza zilnic pentru ca produsele sa arate exceptional. Cifra de afaceri a companiei sale se ridica la suma de 200 milioane de euro.
 
Pe langa propriul business, milionarul mai este implicat si in cateva companii unde participa ca investitor, precum Arcadia Apartaments Domenii sau Roca, companie dezvoltata impreuna cu fratii Paval, de la Dedeman.
 
Imediat dupa Revolutie, Dan Sucu si-a inceput viata de antreprenor prin vanzarea de fucte si haine din Turcia. Insa, drumul sau a luat o intorsatura favorabila in 1993 la un targ de mobila din Franta. "Nu mai vazusem in Romania canapele din piele si mi-au placut foarte mult. La fel si ideea de mobilier de birou specializat", a spus Sucu.
 
Conform datelor financiare depuse la ANAF, in 2020 magazinul Mobexpert Baneasa a avut o cifra de afaceri de 28.205.718 de euro. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: dan sucufc rapidmobexpert

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]