Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple intra in industrie. Compania va produce filme pentru cinematografe

de Bianca Tila 24 Mar. 2023 59
Apple intra in industrie. Compania va produce filme pentru cinematografe
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Apple ia masuri serioase pentru cresterea notorietatii serviciului de streaming TV+. Compania planuieste sa produca mai multe filme pe an care sa fie difuzate pe marile ecrane ale cinematografelor.

Compania vrea sa investeasca un 1 miliard de dolari pentru producerea unor filme care sa fie difuzate in cinematografe, potrivit unor surse din cadrul companiei citate de Bloomberg.
 
Aceste planuri au ca si obiectiv cresterea notorietatii companiei ca producator de filme, dar si a serviciului de streaming Apple TV+. In acest sens, numarul abonatilor ar putea creste semnificativ.
 
Apple ar fi dicutat desre aceasta idee cu mai multe studiouri de film, urmand ca anul acesta sa fie lansate deja cateva filme si mai multe productii sa fie pregatite pentru anii viitori.
 
Printre titlurile asteptate in acest an se numara Killers of the Flower Moon al lui Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio in rol principal, thriller-ul de spionaj Argylle regizat de Matthew Vaughn si Napoleon, un film despre cuceritorul francez creat de Ridley Scott.
 
Precum Amazon, Apple a ales sa creasca investitiile in entertainment si vor urma exemplele Netflix si Disney+ in ceea ce priveste filmele care sunt difuzate pe marile ecrane si in cadrul propriilor servicii de streaming.
 
Apple TV+ este unul dintre micile servicii de streaming video, care nu ofera cifre privind numarul abonatilor. Totusi, acesta este estimat la 20 - 40 de milioane de abonati. In  prezent, acesta nu este disponibil in Romania.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: appleapple tv+netflixdisney+amazonfilmecinemacinematografe

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Amazon: Vehiculele autonome au fost pentru prima data pe drumurile publice

de Bianca Tila
14 Feb 2023
Pentru prima data pe o portiune mica de drum public din California, vehiculele Amazon au fost puse in circulatie. Zoox, o filiala Amazon, a dat...

Apple: Update de securitate pentru un telefon vechi de aproape 10 ani

de Bianca Tila
25 Ian 2023
Apple are sa plan sa lanseze un update pentru a rezolva vulnerabilitatile de care sufera mai multe iPhone-uri vechi. In aceasta lista se numara si un...

Amazon inchide trei depozite din Marea Britanie

de Bianca Tila
11 Ian 2023
Amazon a anuntat consultarea pentru inchiderea a trei depozite din Marea Britanie. In acestea lucreaza aproximativ 1.200 de angajati, potrivit...

Antreprenorul suedez care a cumparat 1600 de km patrati de padure amazoniana doar pentru a o proteja

de Florin Amariei
23 Aug 2019
In ultimele zile, populatia intregii lumi a fost ingrozita de incendiile din padurea amazoniana si am vazut cu ochii nostri tragedia care se produce...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]