Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai importante sfaturi primite de antreprenori celebri!

de Matei Antonescu 18 Mar. 2012 10131
4.5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sfaturile sunt uneori lectii de viata, lectii care ne ajuta sa ne distingem de restul lumii si sa luam deciziile cele mai corecte in situatii limita. Unii tin cont de sfaturile primite si ajung sa isi proiecteze un mod de gandire in jurul lor.

Haideti sa vedem care sunt cele mai importante sfaturi primite de antreprenori celebri, sfaturi adunate intr-un articol publicat de BusinessInsider.com:

1. Warren Buffet, presedinte si CEO pentru Berkshire Hathaway, a primit urmatorul sfat, sfat pe care il considera ca fiind unul important: "Nu uita niciodata Warren, poti spune cuiva sa se duca la naiba si maine - nu-ti vei pierde acest drept. Asa ca tine-ti gura azi si vezi daca simti la fel si in ziua care urmeaza".

2. Bill Gates, presedinte Microsoft :"Warren Buffett m-a invatat multe lucruri, dar m-a facut sa ma gandesc foarte devreme la faptul, ca la un moment dat, voi avea oportunitatea si responsabilitatea de a da averea inapoi."

3. Maria Bartiromo, prezentatoare CNBC: "Mama mea mi-a spus, 'Trebuie sa ai piele de aligator. Nu poti sa crezi lucrurile bune si, in niciun caz nu poti sa le crezi pe cele rele' si acest lucru am invatat sa il accept." ... "Asa ca atunci cand vad ceva dragut despre mine scris intr-o revista sau oriunde, probabil ca nu voi citi mai departe, pentru ca nu vreau sa ajung in punctul in care sa incep sa imi cred propriile comunicate de presa."

4. Terry J. Lundgren, CEO pentru Macy's: "Nu vei face acest lucru pentru totdeauna. Exista un interval de timp finit in care vei intreprinde aceasta activitate. Fa-o bine de tot. Si daca o vei face vine, toti vor vedea si te vor muta la urmatorul pas. Si apoi vei face treburile bine si acolo si apoi iar vei face un pas in fata."

5. Richard Branson, fondator si presedinte Virgin Group: " Mama mea m-a invatat intotdeauna sa nu ma uit inapoi cu regrete si sa merg la urmatorul pas. Intotdeauna ma uimeste intervalul de timp pe care oamenii il pierd regretandu-si esecurile in loc sa isi aloce energia in contul unui proiect. Ma distrez conducand toate afacerile Virgin - asa ca un dezavantaj (esec) nu este niciodata o experienta rea, ci doar o oportunitate de a invata."


Tags: afaceriantreprenori celebrisfaturi antreprenorisfaturi antreprenori celebri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Top Sport: Cifra de afaceri de peste 4 milioane de euro

de Bianca Tila
18 Aug 2022
Top Sport estimeaza o cifra de afaceri de peste patru milioane de euro. In a doua jumatate a anului curent a reusit sa se incadreze in graficul...

Profilul afaceristului roman: este casatorit, are peste 40 ani si a mers la scoala

de Florin Amariei
12 Dec 2019
Aproximativ doua milioane de persoane au fost parte dintr-un business sau au ridicat de la zero unul in Romania anului 2019, asadar e momentul sa...

Oameni de afaceri romani pe care ar trebui sa ii cunosti

de Florin Amariei
03 Dec 2018
Romania a sarbatorit 100 de ani de la Marea Unire din 1918, asadar consideram ca ar fi bine sa cunoastem cativa oameni de afaceri care au contribuit...

Dragos Anastasiu, fondatorul Eurolines: Oamenii de afaceri nu sunt lideri

de Florin Amariei
24 Oct 2018
Fondatorul si presedintele Eurolines, Dragos Anastasiu, vorbeste despre mediul de afaceri din Romania si raspune unor intrebari transante. Omul de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]