Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Elon Musk a lansat Starlink Aviation

de Bianca Tila 20 Oct. 2022 661
Elon Musk a lansat Starlink Aviation
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania SpaceX a miliardarului Elon Musk a lansat Starlink. Acest nou proiect subliniaza extinderea in serviciile Wi-Fi in timpul zborului cu lansarea.

Noua lansare a companiei ofera clientilor o antena de avion de 150.000 de dolari, proiectul venind pe fondul concurentei crescande pentru conectivitatea aeriana, transmite Reuters.
 
Starlink este reteaua de mii de sateliti pentru internet a SpaceX. Aceasta se afla intr-o continua crestere si va percepe clientilor care doresc servicii de internet in banda larga pentru avioane private intre 12.500 si 25.000 de dolari pe luna pentru serviciu. De asemenea, costurile vor fi insotite de o taxa unica de hardware de 150.000 de dolari, potrivit companiei.
 
In ceea ce priveste Starlink Aviation, acesta va incepe sa livreze terminale la jumatatea anului viitor, potrivit site-ului sau. De asemenea, exista posibilitatea rezervarilor care vor fi facute contra 5.000 de dolari.
 
Potrivit companiei, fiecare teminal poate livra pana la 350 Mbps, suficient de rapid pentru apeluri video si jocuri online.
 
Rivalitatea in acest sector creste rapid. Companiile care construiesc retele de satelit pe orbita joasa a Pamantului pentru internet in banda larga se intrec pentru a atrage companii aeriene si servicii de avioane private. In acest sector de piata se numara Starlink (SpaceX) si operatorul de satelit sustinut de Marea Britanie OneWeb, care incearca sa se introduca pe o piata dominata de Inmarsat si ViaSat.
 
OneWeb a inregistrat un acord cu gigantul de banda larga Panasonic Avionics. Prin acesta, OneWeb va oferi servicii pentru aproximativ 70 de companii aeriene, pentru a comercializa si vinde serviciul de banda larga pana la jumatatea anului viitor.
 
In ceea ce priveste autoritatea de reglemntare a concurentei din Marea Britanie, aceasta a anuntat o investigatie referiotoare la preluarea planificata de catre ViaSat a rivalului sau, Inmarsat. Investigatia face referire la temerile fuziunii care ar putea impiedica concurenta de piata la conectarea aviatica si ar creste preturile pentru Wi-Fi-ul la bordul companiilor aeriene.
 
Compania detinuta de Elon Musk intentioneaza sa ofere conectivitate la internet Starlink avioanelor Hawaiian Airlines, anul viitor. De asemenea, compania ofera acest serviciu clientilor maritimi si RV-uri, avand deja zeci de mii de consumatori individuali care platesc 110 dolari pe luna cu un terminal de 599 dolari.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: sparcexelon muskantena de avionstarlink aviation

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]