Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Farmacia Tei a depasit 867 de milioane de lei

de Bianca Tila 02 Iun. 2022 1698
Farmacia Tei a depasit 867 de milioane de lei
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile nete obtinute de Farmacia Tei au depasit 867 de milioane de lei anul trecut. De asemenea, se aproximeaza ca sunt cu 15% mai mari decat cele din 2020. Marja de profit si numarul angajatilor sunt in crestere.

Farmacia Tei este formata din sase farmacii din Bucuresti si Constanta, dar activeaza si online, cu preturi mici. Acestea sunt detinute de Roxana Maftei, ce a incheiat anul 2021 cu afaceri nete de 867,83 de milioane de lei, cu 14,92% mai mari decat cele realizate in anul precedent. Farmaciile Tei sunt operate de o firma ce a avut marja de profit de peste 4,5% in anul 2021, mai mare decat cea din anul 2020 si cel mai mare numar mediu de angajati la infiintare, aproximativ 600 de oameni.
 
Reteaua Farmaciei Tei SRL cuprinde cinci farmacii in Bucuresti si una in Constanta, precum si una online ce cucereste prin preturile mici. Fapt ce este farmecul acestui business de succes.
 
Oficialii grupului Tei, format din Farmacia Tei SRL si Bebetei Investments Group SRL, au anuntat in aprilie vanzarea unui pachet de 30% din capitalul social al celor doua societati din grup catre Paval Holding.
 
„Investiția fratilor Paval in Grupul Tei ne va ajuta sa putem oferi serviciile noastre unui numar mult mai mare de clienti din Romania. Dincolo de capacitatea financiara de care dispune, Paval Holding va contribui cu experienta sa in dezvoltarea unei retele de magazine fizice, precum si expertiza in materie de gestiune financiara performanta.

Prin acest parteneriat Grupul Tei isi propune sa treaca la urmatoarea etapa din evolutia sa beneficiind cat mai mult de know-how-ul, capacitatea de scalare, dar si de soliditatea financiara pe care Paval Holding le aduce“, spunea la acel moment Roxana Maftei.
 
Tranzactia este in curs de derulare, fiind necesara indeplinirea unor conditii dupa semnarea contractului. Este necesara inclusiv aprobarea Consiliului Concurentei pana la implementarea efectiva a tranzactiei.
 
Asociatii companiei Paval Holding sunt fratii Adrian si Dragos Paval, fondatorii Dedeman. Paval Holding detine integral Dedeman SRL si Dedeman Automobile SRL, conform Economica.net
 
In al doilea an al pandemiei de Covid-19, afacerile nete obtinute de Farmacia Tei au depasit 867 de milioane de lei. De asemenea, sunt cu 14,92% mai mari decat cele realizate in 2020, arata bilanturile societatii.
 
In ceea ce priveste cifra de afaceri, ritmul scade, comparand anul 2020 cu cel precedent. Afacerile nete rulate de Farmacia Tei in anul 2020 au crescut cu 26,84% fata de cele obtinute in anul 2019.
 
In anul 2021 profitabilitatea neta a fost in crestere, la peste 4,5%. Farmacia Tei SRL a avut o marja de profit neta cu 0,8 puncte proncentuale mai mare decat cea realizata in 2020. 
 
Rezultatele obtinute de Farmacia Tei au fost realizate cu ajutorul a 598 de salariati in anul 2021, cu 30 de oameni in plus fata de valoarea indicatorului din anul 2020.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: farmacia teiroxana mafteipaval holding

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]