Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ford Motor amana investitiile de productie in Spania

de Bianca Tila 25 Aug. 2022 826
Ford Motor amana investitiile de productie in Spania
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ford Motor isi amana investitiile de productie din Spania. Compania invoca "o perspectiva revizuita pentru Europa", insa isi mentine angajamentul fata de fabrica din Valencia, unde a anuntat in iunie planuri de a produce vehicule electrice, conform Reuters.

Ford Motor a afirmat faptul ca nu va cere o parte din fondurile UE pentru ajutoare legate de pandemie ale Spaniei pentru a investi in lansarea vehiculelor electrice pana in iunie 2025, potrivit unui comunicat.  
 
Totusi, compania a sustinut ca va colabora cu autoritatile locale pentru identificarea altor finantari publice potentiale. Acest fapt se va infaptui pe masura ce compania se va indrepta catre o flota de vehicule complet electrice, pana in anul 2030, scrie News.ro.
 
In ceea ce priveste perspectivele revizuite pentru Europa, Ford nu a oferit mai multe detalii. La inceputul acestei saptamani, compania a mentionat faptul ca va reduce un total de 3.000 de locuri de munca, salariate si contractuale, in special in America de Nord si India.
 
De asemenea, la fabrica din Valencia nu va desfiinta locuri de munca, deocamdata, potrivit purtatorului de cuvant al Ford Spania. Aceasta mentionare are loc in ciuda faptului ca producatorul auto a spus de multa vreme ca va avea loc o anumita restructurare a fortei de munca. Motivul acestui obiectiv sunt masinile electrice care nu au nevoie de multe ore de munca pentru asamblare. 
 
Sindicatul UGT impreuna cu Ministerul Industriei din Spania au minimizat intarzierea investitiei. Concluzia a fost ca aceasta nu afecteaza planul Ford de a produce vehicule electrice in Spania.
 
"Guvernul spaniol isi mentine angajamentul de a sprijini Ford in investitiile sale actuale si viitoare in Spania", a declarat Ministerul Industriei intr-un comunicat.
 
De asemenea, in luna mai, compania a aplicat pentru fonduri UE pentru ajutoare legate de pandemie ale Spaniei. Ulterior, i s-au alocat 106 milioane de euro intr-o prima alocare provizorie, insa Ford si-a retras cererea marti, inainte de termenul limita pentru potentiale modificari, potrivit ministerului.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: ford motorfordspaniainvestitii de productie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]