Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

IKEA Romania: Rezultate pozitive in anul fiscal 2022

de Bianca Tila 04 Oct. 2022 717
IKEA Romania: Rezultate pozitive in anul fiscal 2022
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

IKEA Romania a inregistrat in acest an fiscal rezultate pozitive, mai exact o crestere de 2,5% a vanzarilor totale. Comparativ cu anul precedent, acum comertul online a inregistrat o crestere de 13%, potrivit unui comunicat remis Bursa.

In acest an, compania a reusit sa vanda peste 22 de milioane de produse, dintre care 66,55% au reprezentat piese de mobilier si 34,2% accesorii. In acest sens, cifra de afaceri ajunge la peste 1 miliard de lei.
 
Magazinele IKEA din Romania au fost vizitate de peste 4,5 milioane de oameni, potrivit sursei citate. De asemenea, magazinul online a afisat peste 31,2 milioane de vizitatori.
 
In ceea ce priveste anul fiscal 2022, acesta a inregistrat cresteri si in sectorul online, unde a obtinut un total de peste 400.000 de comenzi. Cel mai cumparat produs a fost purificatorul de aer FORNUFTIG, cu peste 2.400 de piese vandute in total. Categoria de mobila favorita a fost HEMNES, cu peste 12.700 de piese vandute.
 
"An de an, mentinem pe piata din Romania o crestere solida, indiferent de provocarile cu care ne-am confruntat atat noi, cat si intregul sector privat. Sunt foarte recunoscatoare pentru toate eforturile colegilor nostri, care ne-au ajutat sa ne extindem si sa ne asiguram ca IKEA ramane un brand accesibil pentru cat mai multi romani.", a declarat Violeta Nenita, Market Manager, IKEA Romania.
 
In ceea ce priveste ultimele 12 luni, IKEA a reusit sa vanda peste 2,5 milioane de hotdogi. Aceasta cantitate este suficienta pentru a crea un drum de 433km pana la Timisoara, urmatoarea zona vizata de catre companie in extinderea sa in tara, adauga sursa citata.
 
Compania isi mentine angajamentul sau de a ramane aproape de oameni prin produsele noi formate, accesibile, convenabile si sustenabile. IKEA doreste ca acest aspect sa-l poata indeplini si in viitor, prin dezvoltarea permanenta a unui mediu de tip omnichannel.
 
Printre prioritatile companiei se numara accesibilitatea in materie de preturi. Incepand cu 1 octombrie, IKEA scade preturile unora dintre produsele gamelor sale. In acest sens, clientii se vor putea bucura de preturi mai mici cu pana la 20% la unele dintre cele mai populare produse, potrivit comunicatului.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: ikeaikea romaniaan fiscal 2022cresteri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]