Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inspiratie in afaceri. Cum esecul a fost transformat in succes

de Camelia Diaconu 07 Mai. 2020 8737
4.43 din 15 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Succesul nu inseamna doar o cale plina de reusite si realizari pe toate planurile. De multe ori, sa ajungi in punctul remarcabil pe care l-ai visat din totdeauna, te confrunti cu numeroase obstacole, menite sa te determine sa muncesti mai mult. Oamenii de afaceri consacrati, cu o experienta bogata in spate, cu multe reusite, dar si esecuri, au invatat de-a lungul timpului ca succesul nu inseamna numai reusite. Iata cum au reusit sa treaca peste esec si sa isi materializeze succesul.

Ceea ce noi numim istorie acum, la inceput nu parea sa aiba niciun profit, insa, perseverenta i-a adus in fata celor mai mari surprize.
 
Bill Gates. La inceput, nu parea profilul unui om de succes, mai ales dupa ce Bill Gates si-abandonat studiile de la Harvard si a pornit o afacere falimentara denumita “Traf-O-Data”, impreuna cu Paul Allan. Afacerea nu a functionat, insa urmatoarea idee de afacere a fost un succes remarcabil, momentul in care s-a creat imperiul Microsoft.
 
Henry Ford. Chiar daca acum este cunoscut datorita masinilor americane ce ii poarta numele, Henry nu a avut intotdeauna succes. A dat faliment de cinci ori cu mult inainte sa creeze campania de succes Ford Motor.
 
Albert Einstein. Chiar daca cu totii il tinem minte pe Einstein de marele geniu, el nu a fost din totdeauna asa. Nu a vorbit pana la varsta de patru ani si nici nu a putut sa citeasca pana la varsta de 7 ani, fapt care i-a facut pe parintii lui sa creada ca este un copil intarziat mental. A fost exmatriculat din scoala, dar si refuzat la admiterea de la Scoala Politehnica din Zurich. In final, dupa multe esecuri, Einstein a reusit sa castige premiul Nobel si sa schimbe intreaga perceptie a fizicii moderne.
 
Wolfgang Amadeus Mozart. Chiar daca a inceput sa compuna muzica de la varsta de 5 ani, viata lui nu a fost una tocmai usoara, fiind alungat din pozitia de muzician al curtii de la Salzburg.
 
Vincent Van Gogh. In ciuda talentului, Van Gogh nu a vandut decat un tablou in timpul vietii sale, pe o suma modica. Cu toate astea, nu s-a oprit din pictat, ba mai mult, a terminat cele 800 de tablouri care au ramas in urma lui. In ziua de azi, tablourile se vand si cu sute de milioane de dolari.
 
Thomas Edison. Creatorul becului a avut o multime de experiente nereusite pana a ajuns la succes. A fost concediat de la primele doua locuri de munca din cauza neporductivitatii, nu era deloc prea destept, in punctul celorlalti de vedere. Dupa mai bine de 1000 de incercari de a crea becul, intr-un final a reusit.
 
Asadar, succesul nu vine niciodata cand il astepti, insa nu va intarzia sa apara daca stii sa lupti in fiecare moment pentru el. Esecul nu este un motiv care sa te determine sa lupti, ci doar un moment care sa te faca sa constientizezi ca esti mult mai puternic decat crezi si trebuie sa lupti. 


Tags: povesti de succesidei de succesoameni de afaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.43 din 5 - 15 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]