Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microsoft: Limitele conversatiilor cu Bing au fost modificate

de Bianca Tila 22 Feb. 2023 45
Microsoft: Limitele conversatiilor cu Bing au fost modificate
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Microsoft a modificat la cateva zile dupa impunerea limitelor, altele noi, lasand utilizatorii sa puna ceva mai multe intrebari bot-ului.

In urma cu cateva zile, compania a anuntat ca impune limite in ceea ce priveste numarul de intrebari pe care utilizatorii le pot adresa noului Bing. In acest sens, acestia erau limitati la cinci intrebari consecutive si 50 de intrebari pe zi.
 
In prezent, compania si-a schimbat perspectiva, anuntand noi limite cu 20% mai mari. Limita intrebarilor consecutive a crescut la sase, iar pe zi pot fi adresate pana la 60 de intrebari.
 
Aceste limite au fost decise dupa ce reprezentantii Microsoft au constatat ca noul Bing genereaza conversatii bizare in cazul celor care se lungesc, incepad sa faca declaratii de dragoste, sa jigneasca sau sa-si puna intrebari existentiale.
 
Reactia companiei a fost una de surprindere, impunand limite de intrebari ca si cum abia atunci ar fi constatat ca noul Bing are probleme. Potrivit unui grup de cercetatori, testele publice realizate in urma cu cateva luni in India au produs aceleasi rezultate in cazul conversatiilor lungi. Acest lucru subliniaza faptul ca Microsoft cunostea problemele, insa s-a grabit oricum sa implementeze chatbot-ul in motorul de cautare Bing.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: microsoftchatbotbingmotor de cautare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]