Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nokia aduce productia de dispozitive 5G in Europa

de Bianca Tila 27 Feb. 2023 112
Nokia aduce productia de dispozitive 5G in Europa
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Producatorul licentiat pentru smartphone-uri marca Nokia, HMD Global Oy, a declarat ca dezvolta capacitati si procese in acest sn pentru a aduce productia de dispozitive 5G in Europa, potrivit News.ro.

In ceea ce priveste productia de smartphone-uri, Europa nu are o prezenta mare avand in vedere ca toate companiile majore, inclusiv Apple si Samsung, isi produc telefoanele in Asia pentru a reduce costurile.
 
HMD lucreaza cu un numar de parteneri de securitate IT la modificarile software si la testarea amanuntita pentru primele etape ale productiei si testarii smartphone-urilor in Europa, potrivit comunicatului de presa. De asemenea, compania nu a dezvaluit pana la acest moment unde in Europa intentioneaza sa-si infiinteze fabrica.
 
Companiile au fost incurajate de Uniunea Europeana sa infiinteze centre de productie in sectoare cheie, introducand legi si oferind subventii, asa cum a facut blocul pentru semiconductori, cu Legea europeana a cipurilor.
 
"Desi nu putem discuta despre subventii europene specifice, colaboram cu mai multe parti, atat din sectorul public, cat si din sectorul privat din Europa, pentru a sustine productia europeana si cercetarea si dezvoltarea", a declarat pentru Reuters directorul de marketing al HMD, Lars Silberbauer.
 
In 2016, HMD a semnat un acord de licenta exclusiv pe 10 ani cu Nokia Oyj pentru a produce smartphone-uri si tablete marca Nokia. Pana la acea data, Nokia pierduse razboiul cu smartphone-urile si isi vanduse intreaga afacere de telefoane catre Microsoft, in 2014.
 
In prezent, Nokia se concentreaza pe echipamente de retea de telecomunicatii. In plus, HMD a utilizat brevete de telefoane Nokia ramase si facilitatile de productie ale companiei taiwaneze Foxconn pentru a construi o noua linie de smartphone-uri. Aceasta a fost conceputa pentru a concura cu alti producatori de telefoane Android cu buget redus.
 
Compania a dezvaluit trei modele de smartphone-uri - Nokia G22, Nokia C32 si Nokia C22. Aceste modele au o autonomie de trei zile a bateriei. De asemenea, compania a spus ca va incepe repararea telefoanelor mobile in colaborare cu firma de reparatii iFixit.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: nokiasmartphone5gnokia g22nokia c32nokia c22ifixithmd global

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]