Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nou parteneriat in tehnologie. UiPath va colabora cu Microsoft

de Bianca Tila 06 Oct. 2022 718
Nou parteneriat in tehnologie. UiPath va colabora cu Microsoft
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In timpul conferintei globale de utilizatori FORWARD 5, UiPath a anuntat un parteneriat cu Microsoft. Cele doua companii vor colabora pentru a dezvolta cele mai bune experiente de automatizare si integrari din industrie.

Cei doi parteneri stategici vor colabora datorita beneficiilor aduse de fiecare parte. Mai exact, Microsoft Azure este o platforma cloud preferata de UiPath, iar UiPath este un partener preferat de automatizare pentru companii, precum Microsoft.
 
UiPath si Microsoft vor colabora pentru a aduce pe piata solutii de automatizare construite de Microsoft Azure. Astfel, vor crea o oferta solida bazata pe valoare adaugata pentru clientii care vor sa creasca productivitatea. 
 
In prezent, UiPath este disponibila direct in Azure Marketplace. Cu ajutorul ofertelor private va fi integrata si in Microsoft Power Platform pana la inceputul anului viitor.
 
"La UiPath, credem cu tarie ca automatizarea este viitorul muncii si continua sa transforme modul in care companiile isi desfasoara activitatea.
 
UiPath Automation Cloud este esential pentru viziunea companiei noastre si vedem ca tot mai multi clienti aleg cloud-ul ca fundatie pentru procesul lor de automatizare. Acest lucru nu ar fi posibil fara importantul nostru parteneriat cu Microsoft si platforma sa Azure, suportul cloud preferat de noi.

Impreuna, ajutam clientii sa realizeze si sa obtina valoarea in afaceri cu ajutorul automatizarii pe scara larga. Suntem incantati sa lucram alaturi de Microsoft pentru a oferi oferte de cloud substantiale si bine integrate", a declarat Daniel Dines, co-fondator si co-CEO al UiPath.
 
Parteneriatul celor doua companii a dezvoltat peste 80 de integrari out-of-the-box, disponibile pentru clientii comuni. Integrarile robuste si cuprinzatoare din cadrul UiPath Business Automation Platform cuprind: Office 365 si Teams in Modern Work; Power Platform si Dynamics 365 in Business Aplications; Cognitive Services si SQL Azure in ariile de solutii Azure data si AI.
 
In cadrul parteneriatului, Microsoft se angajeaza sa ajute UiPath si clientii comuni ai acestora pentru a se extinde asupra acestor integrari prin platforma si ofertele Microsoft. 
 
In ceea ce priveste UiPath Business Automation Platform, aceasta este o platforma lider, usor de utilizat, scalabila si deschisa. Aceasta permite tuturor, de la programatori RPA si testari pana la citizen developers si utilizatori de afaceri, sa lucreze alaturi de roboti software pentru a obtine rezultate de business ridicate.
 
"UiPath Automation Cloud pe platforma Microsoft Azure sustine platforma UiPath si permite clientilor sa implementeze rapid roboti autonomi (unattended) fara a necesita suport IT, resurse sau infrastructura, in timp ce Microsoft Cloud permite organizatiilor sa isi atinga potentialul maxim bazandu-se pe o platforma cloud integrata si deschisa, care cuprinde sase domenii critice - securitate, infrastructura, inovare digitala si in aplicatii, date si AI, aplicatii business si  munca moderna", a spus Scott Guthrie, Vicepresedinte Executiv, Cloud + AI Group la Microsoft.
 
Parteneriatul celor doua companii are drept scop integrarea produselor si serviciilor cloud UiPath cu o gama de servicii comerciale de cloud ale Microsoft. Astfel, vor putea publica produse UiPath pe Azure Marketplace si vor putea comercializa impreuna solutii specifice industriei, printre alte activitati.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: microsoftuipathparteneriat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]