Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

OpenAI lanseaza un API pentru ChatGPT

de Bianca Tila 02 Mar. 2023 64
OpenAI lanseaza un API pentru ChatGPT
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Dezvoltatorii au la dispozitie noul API de la OpenAI, contracost, pentru a construi aplicatii bazate pe ChatGPT.

In acest sens, Open AI a lansat un API - Application Programming Interface pentru ChatGPT. In acest fel, companiile si dezoltatorii pot apela cu incredere daca doresc sa foloseasca sau sa vanda servicii bazate pe celebrul chatbot.
 
Noul API permite integrarea ChatGPT in forma sa originala, dar si cu modificarile considerate necesare de client. Printre primii clienti se numara Snap si Shopify.
 
In ceea ce priveste accesul la API-ul ChatGPT, acesta va costa 0,002 dolari la fiecare 1.000 de jetoane. Astfel, 1.000 de jetoane reprezinta aproximativ 750 de cuvinte. De asemenea, pe viitor vor exista si planuri dedicate clientilor care vor avea nevoie de o capacitate mai mare.
 
OpenAI a lansat si un API pentru modelul speech-to-text Whisper. Acesta va fi utilizat pentru transcrieri, avand un pret de 0,006 dolari pe minut.
 
Cu aceeasi ocazie, OpenAI anunta o modificare de politica menita sa linisteasca temerile legate de intimitatea celor care-i folosesc creatiile. Datele obtinute prin intermediul API-urilor nu vor mai fi utilizate pentru antrenarea algoritmilor fara acordul dezvoltatorilor, de acum inainte.
 
Aceste noi instrumente de business vin la putin dupa ce compania a lansat ChatGPT Plus, versiune cu mai putine limitari, care costa 20 de dolari pe luna.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: openaichatgptapichatgpt plussnapshopify

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]