Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producatorul M&Ms, Snickers si Twix este amendat

de Bianca Tila 13 Feb. 2023 124
Producatorul M&Ms, Snickers si Twix este amendat
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fabrica din Pennsylvania a fost amendata de autoritatile americane de reglementare in domeniul sigurantei la locul de munca. Doi muncitori au cazut intr-o cuva cu ciocolata si a trebuit sa fie salvati, relateaza BBC.

Fabrica Mars Wrigley, situata in orasul Elizabethtown, a primit o amenda in valoare de 14.500 de dolari de catre Administratia pentru Securitate si Sanatate in Munca, potrivit News.ro.
 
Doi muncitori au cazut intr-un rezervor de dozare pentru ciocolata Dove, un brand vandut in SUA. Acest rezervor este folosit pentru a amesteca ingredientele. Ciocolata Dove este vanduta in alte tari sub denumirea de Galaxy.
 
Incidentul a avut loc in luna iunie a anului trecut, iar muncitorii erau colaboratori, care nu lucrau cu normal intreaga pentru fabrica. La acel moment, a fost nevoie sa se faca o gaura in partea de jos a rezervorului partial plin pentru a-i scoate afara. Aceasta situatie a necesitat peste 20 de salvatori, iar un munitor a fost transportat la spital cu elicopterul. 
 
Raportul autoritatii a catalogat incidentul drept "grav", avand in vedere ca muncitorii fusesera angajati pentru a curata rezervoarele si nu au primit o pregatire adecvata in materie de siguranta. De asemenea, un  reprezentant al Mars Wrigley a salutat rezultatul investigatiei.
 
Mars si Wrigley sunt doi fabricati americani de renume in domeniul dulciurilor, avand o vechime de peste un secol fiecare. Cei doi au fuzionat in 2008. Pe langa Dove, compania produce mai multe dulciuri populare, precum M&Ms, Snickers si Twix.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: m&mssnickerstwixdovegalaxymars wrigleyamendaadministratia pentru securitate si sanatate in munca

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]