Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Remus Cernea porneste o afacere green-vegana prin Start-Up Nation

de Florin Amariei 20 Aug. 2019 5279
3.2 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cunoscut activist si fost parlamentar, Remus Cernea porneste o afacere green-vegana prin programul de finantare Start-Up Nation. Acesta sustine ca noul business va avea o amprenta minima asupra mediului si va oferi mancare stradala (street food) sanatoasa care nu contine carne sau proteine de origine animala.

Remus Cernea arata ca va porni primul proiect green-vegan din Romania prin programul de finantare Start-Up Nation. Afacerea sa va oferi mancare de tip street food complet vegetala si va fi administrata impreuna cu sora lui. "Dupa parcurgerea etapelor procedurale, contractul de finantare a fost semnat la Constanta pe 10 iulie iar, in august, si contractul pentru creditul punte acordat de catre banca. Suma alocata proiectului va fi de aproximativ 40.000 de Euro. Mai sunt cativa pasi de realizat pana la debutul propriu-zis al activitatii, dar suntem pe drumul cel bun. Activitatea si dezvoltarea companiei o voi realiza impreuna cu sora mea, Magda Cernea, care este doctor in stiinte medicale si psiholog, urmand a angaja prin concurs si personalul necesar derularii activitatilor," explica Cernea.
 
Viitorul afacerist mai spune ca afacerea sa vrea sa contribuie la o "tranzitie cat mai rapida a economiilor noastre catre activitati antreprenoriale cu un impact cat mai redus asupra mediului".
 
"Noi le-am gandit initial ca niste rulote. Dupa ne-am schimbat ideea, dar deja proiectul a fost aprobat cu rulote. Asa ca vom incepe astfel, insa putem amplasa si niste casute dupa o perioada de timp daca reusim sa ne extindem", a mai aratat Cernea.
 
Conform Startupcafe, Remus Cernea are deja pregatita o colaborare cu un "mall gigant din tara" si nu din Bucuresti. "Probabil ca primul spatiu va fi amplasat in zona unui mall cu care discutam acum si o sa vedem cum se desfasoara lucrurile. (...) Proiectul Start-Up Nation nu este pe Bucuresti. Nu va pot spune acum locatia pentru ca nu avem contractul semnat, dar primul spatiu va fi la un mall gigant din tara", a declarat activistul.
 

Clatite, sandvisuri si gogosi green-vegane

"In prima faza vom testa. E bine sa testezi produsele si sa vezi ce merge, ce are succes. Dar in esenta, vor fi produse de street food cu care oamenii sunt foarte obisnuiti: clatite, salate, sandvisuri, gogosi, dar 100% vegetale. 
 
O sa cautam furnizori (n.r. de ingrediente) care sa ne asigure niste standarde cu privire la calitate. (...) Pe acesti producatori va trebui sa-i gasim totusi aproape de zona in care ne vom amplasa spatiile. Una e sa fii amplasat in Constanta, de exemplu, si sa ai un furnizor din Oradea. Asta iti va aduce niste costuri suplimentare. (...) Trebuie sa gasim furnizori de ingrediente in proximitatea noastra si sa ne asiguram ca pot sa livreze in mod constant lucrurile pe care le solicitam," spune antreprenorul. 
 
Ideea lui Remus Cernea a fost testata si pe Indiegogo, unde a obtinut un sprijin de 1.555 de dolari pentru initiativa sa.
 
Vrei sa pornesti si tu o astfel de afacere? Construieste un plan de afaceri! Consulta ACEST GHID pentru a avea succesul dorit!
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: remus cerneaafacereantreprenoractivistgreen-vegan

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.2 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Fondatorul companiei Patagonia a donat intreaga afacere. Businessul este evaluat la 3 miliarde de dolari

de Bianca Tila
16 Sep 2022
Fondatorul companiei Patagonia, Yvon Chouinard, sotia sa si cei doi copii ai lor au decis sa-si cedeze drepturile de proprietate asupra...

Antreprenorul suedez care a cumparat 1600 de km patrati de padure amazoniana doar pentru a o proteja

de Florin Amariei
23 Aug 2019
In ultimele zile, populatia intregii lumi a fost ingrozita de incendiile din padurea amazoniana si am vazut cu ochii nostri tragedia care se produce...

Devii antreprenor sau te nasti cu aceasta inclinare?

de Florin Amariei
02 Oct 2018
Fondatorul grupului Moorthouse, Lyndon Wood, a vorbit despre alegerile pe care le-a facut si despre cum a reusit sa ajunga la o avere de peste 25 de...

6 antreprenori de succes ofera 6 sfaturi pentru cei la inceput de drum

de Florin Amariei
30 Oct 2019
Sase antreprenori de top au oferit cate un sfat pentru cei care se afla la inceput de drum in afaceri. Citeste-le si tu! Niciodata nu e prea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]