Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele antreprenorilor de succes, dezvaluite de un expert PR

de Alexandra Popescu 20 Aug. 2014 11157
3.7 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Katherine Keller, presedinta Chumcubo Designs, o companie de PR si design grafic cu real succes in Marea Britanie, si-a inceput cariera in marketing si PR. Katherine declara ca una dintre cele mai importante lectii pe care le-a invatat de-a lungul carierei a fost modul in care marketerii intra in mintea ta. Ei te conving ca o crema iti poate face pielea ca cea a unui bebelus, ca anumite haine te ajuta sa ai stilul lui Heidi Klum si multe altele.

Antreprenoarea a mentionat de curand intr-un interviu pentru entrepreneur.com ca atunci cand si-a inceput afacerea , responsabilitatea ei era sa comercializeze produsele antreprenorilor care detin afaceri la domiciliu. Ea a incercat tot felul de metode pentru a le face sa para cat mai profesioniste si a le aduce succesul.

Aceasta experienta a ajutat-o sa descopere numeroase secrete ale reusitei in afaceri. Iata in continuare trei strategii menite sa ajute antreprenorii incepatori.

Invata sa spui NU

Antreprenorii incepatori nu au suficienta experienta pentru a filtra corect toate evenimentele la care sunt invitati, astfel incat au tendinta sa isi supra-aglomereze agenda cu conferinte, lansari, interviuri, vizite si asa mai departe. Ei par a fi peste tot, pentru ca sunt de parere ca ca oamenii de succes sunt tot timpul ocupati.

Din acest motiv, antreprenorii se suprasolicita, spunand „da” la orice invitatie. Aceste excese pot fi, in timp, o cauza a deteriorarii sanatatii si a pierderii concentrarii.

Secretul este ca oamenii de succes nu spun „da” mereu. In cea mai mare parte a timpului spun „nu”. Ei sunt foarte selectivi cu timpul lor si se concentreaza pe lucrurile importante si de care sunt pasionati.

 Timpul liber dinaintea unei vacante

Una dintre cele mai mari motivari pentru multi oameni este libertatea de a calatori. Site-urile si paginile social-media sunt pline de fotografii fie din calatorii, fie de afaceri. Majoritatea antreprenorilor incepatori aloca foarte mult timp dezvoltarii afacerii si nu se relaxeaza decat in cele cateva zile libere pe care si le planifica din timp, dar aceasta este o greseala.

Secrertul oameniior de succes este ca ei isi fac timp liber nu doar in vacante, pentru a calatori, ci si in timpul saptamanilor de lucru. Astfel, ei isi aloca timp pentru pentru a gati cu familia, pentru echitatie sau pentru a se uita la un meci de fotbal. Oricare ar fi pasiunile si interesele tale, trebuie sa intelegi importanta de a petrece timp departe de locul de munca in fiecare zi.

Cum sa ai toate raspunsurile

Un expert este definit ca o persoana care stapaneste un anumit subiect si are cunostinte autorizate. Insa stim cu totii ca este dificil sa te pricepi cu adevarat la mai multe lucruri. Antreprenorii incepatori pot sa cada foarte usor in plasa multitaskingului, crezand ca pot face singuri totul.

In realitate, oamenii de succes se inconjoara cu experti din domeniile de care au nevoie si nu incearca sa rezolve singuri toate problemele. Cei mai multi asculta de doua ori inainte sa vorbeasca. Ei sunt experti in arta ascultarii si sunt mereu deschisi la sugestii din partea persoanelor avizate.


Tags: marketingantreprenori incepatorisucces in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.7 din 5 - 5 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]