Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tesla: Vanzari record de vehicule electrice produse in China

de Bianca Tila 10 Oct. 2022 689
Tesla: Vanzari record de vehicule electrice produse in China
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tesla a reusit sa livreze in luna septembrie 83.135 de vehicule electrice produse in China. Astfel, compania si-a depasit propriul record lunar, potrivit unui raport publicat duminica de Asociatia Constructorilor de Automobile din China.

Comparativ cu luna august, compania a inregistrat o crestere de 8% si un record pentru fabrica Tesla din Shanghai. De asemenea, Tesla a depasit precedentul record al livrarilor, de 78.906 unitati, inregistrat in luna iunie 2022.
 
"Nivelul record al vanzarilor de modele Tesla produse in China arata ca vehiculele electrice conduc tendinta in mobilitate", se arata intr-un comunicat al companiei americane.
 
Tesla a livrat 343,830 de vehicule electrice in trimestrul trei din 2022, la nivel global. Acest rezultat subliniaza un record pentru cel mai valoros producator auto mondial. Totusi, cifrele sunt sub asteptarile analistilor, care estimau 359.162 de unitati.
 
Compania a investit semnificativ in luna iulie in modernizarea fabricii din Shanghai. Capacitatea de produtie saptamana a ajuns la aproximativ 22.000 de unitati, comparativ cu 17.000 in luna iunie, potrivit Reuters.
 
In ceea ce priveste comercializarea, China este a doua mare piata a Tesla. Statul asiatic se confrunta cu concurenta in crestere a producatrilor locali de vehicule electrice.
 
Modelul 3 si Modelul Y sunt produse la Shanghai pentru a fi vandute atat in China, cat si pentru a fi exportate spre alte piete, inclusiv Franta si Austria.
 
Asociatia Constructorilor de Automobile din China estimeaza ca, in acest an, se vor vinde un numar record de sase milioane de automobile electrice in China, pe fondul exploziei cererii pentru automobile curate.
 
In acest sens, noua prognoza directioneaza o dublare comparativ cu cele 2,99 milioane de vehicule electrice inmatriculate in 2021 in China. Acest fapt scoate in evidenta cresterea semnificativa a cererii pentru autoturisme curate in China si provocarile pentru constructorii traditionali in a se adapta la o piata care devine rapid una verde.
 
Autoritatile centrale si locale din China au luat masuri pentru a ajuta industria auto. Guvernul de la Beijing a redus, in luna mai, cu 50% taxele la achizitionarea unui autoturism cu emisii reduse in timp ce autoritatile municipale au implementat subventii si stimulente pentru a-i convinge pe cumparatori sa se orienteze spre un vehicul cu emisii reduse. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: teslamodel 3model yvanzari record

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]