Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top Sport: Cifra de afaceri de peste 4 milioane de euro

de Bianca Tila 18 Aug. 2022 891
Top Sport: Cifra de afaceri de peste 4 milioane de euro
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Top Sport estimeaza o cifra de afaceri de peste patru milioane de euro. In a doua jumatate a anului curent a reusit sa se incadreze in graficul cresterilor inregistrate in 2021, 3% comparativ cu 2019, potrivit unui comunicat de presa.

Top Sport este o marca inregistrata a companiei Tehnorul. Acest brand romanesc activeaza pe piata produselor sport si sportwear din intreaga lume. 
 
Compania Tehnorul a atins valori de peste 90% din mediul online in anul 2020, desi in timpul pandemiei a inregistrat o scadere cu 7,5% din cifra de afaceri. In a doua jumatate a anului curent, compania a reusit sa se mentina la cresterile din anul precedent, de 3% fata de 2019 si o cifra de afaceri de 4.120.000 euro.
 
Compania se bucura de o istorie, fiind infiintata in anul 1994, cu capital integral romanesc. Aceasta comercializeaza branduri sport din intreaga lume precum Adidas, Emporio Armani EA7, Nike si Jordan, Puma Columbia, Skechers. Compania detine zece magazine fizice in tara si unul online.
 
In ultimii ani, compania s-a confruntat cu provocari permanente. Competitia a fost un factor principal, mai ales cand afacerile internationale sunt in cautare de noi piete de desfacere. Cu toate aceste probleme, magazinul online Top Sport se claseaza pe o pozitie constanta ca pondere, de 35% din cifra totala de afaceri a firmei. 
 
In tara, Top Sport este prezent in Craiova, Slatina, Pitesti, Alexandria si Medias. De asemenea, este unul dintre cele mai cunoscute magazine online romanesti de profit. Shop-ul online este condus de o echipa de manageri tineri si parteneri ai companiei. Acestia lucreaza intens pentru a crea solutii tehnice inovative si pentru a construi din interactiunea cu topsport.ro o experienta de cumparaturi atractiva si facila, bazandu-se pe nevoile cumparatorului si pe dorinta acestuia de a reveni.
 
"Faptul ca firma noastra a ajuns sa fie o afacere de familie ne motiveaza tot mai mult sa incercam sa aducem pe piata produse sport de calitate, in locatii care sa reziste trecerii timpului si schimbarii preferintelor clientilor. 
 
Echipa care sustine magazinele fizice si online este formata din circa 50 de membri, o echipa alaturi de care lucram zilnic pentru a putea sa le oferim celor care aleg produsele din gama noastra o experienta cat mai placuta", a declarat Dan Birtu, managing partner al companiei.
 
Pe piata locala, Top Sport este business partner longeviv al Adidas. De asemenea, este compania care a adus in Romania brandul EA7 (divizia Emporio Armani) in urma cu zece ani. Businessul se bucura de numeroase realizari de-a lungul timpului, Top Sport a fost principalul reprezentant al brandului Puma in Romania si unul dintre pionierii promovarii brandului Skechers.
 
Obiectivul principal al companiei pentru viitor tine de dezvoltarea comertului online, mentinerea rezultatelor magazinelor Top Sport si introducerea de branduri noi in portofoliul sau, potrivit comunicatului.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: top sportcifra de afaceritehnorul

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]