Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tuborg imprumuta 20 de milioane de euro pentru proiecte sustenabile

de Bianca Tila 19 Mai. 2022 1400
Tuborg imprumuta 20 de milioane de euro pentru proiecte sustenabile
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

ING Bank Romania a acordat un credit de peste 20 milioane de euro producatorului de bere Tuborg Romania. Acesta face parte din grupul United Romanian Breweries Bereprod (URBB) si va folosi imprumutul pentru refinantarea creditelor existente si finantarea unor noi proiecte de investitii sustenabile.

Creditul este folosit drept investitie, fiind directionat catre fabrica Tuborg aflata in Pantelimon. Acest imprumut s-a realizat pentru extinderea capacitatii statiei de tratare a apei uzate si pentru eficientizarea procesului de productie cu noi tehnologii. Aceasta investitie va genera beneficii directe asupra calitatii produselor si activitatilor din berarie.
 
ING Bank este singura banca creditoare, imprumutul fiind acordat pe termen lung si bilateral. Tuborg Romania se poate mandri cu faptul ca se afla in topul celor mai mari fabrici de bere de pe piata locala, avand in echipa 750 de oameni.
 
„Parteneriatul dintre ING si URBB dateaza inca din anul 1997, asadar anul acesta sarbatorim 25 de ani de relatie. Primul credit pentru URBB l-am acordat in 2009 pentru finantarea capitalului de lucru, iar relatia de creditare s-a dezvoltat continuu in aceasta perioada. De mai mult de zece ani, ING este cel mai mare finantator al URBB si sprijina grupul cu linii de credit pentru o mai buna gestionare a capitalului de lucru, dar si prin imprumuturi la termen pentru finantarea investitiilor”, a explicat Alina Voicu, sector head Commodity Food & Agri, in cadrul diviziei Wholesale Banking, ING Bank Romania.

United Romanian Breweries Bereprod este o companie producatoare de bere, cunoscuta in Romania sub numele de Tuborg. Aceasta este o companie de origine daneza, apartinand grupului Carlsberg Breweries. URBB detine in portofoliul lor marci premium si superpremium, internationale si romanesti ce se gasesc cu usurinta pe rafturile din Romania, precum: Tuborg, Tuborg Strong, Carlsberg, Skol si Guinness. De asemenea, fabrica produce si o selectie variata de beri speciale.
 
 
Primul proiect greenfield al unei companii din Europa de Est este fabrica Tuborg. Aici s-au implicat exclusiv resurse umane si materiale locale. "Fabrica Tuborg reprezinta primul proiect greenfield al unei companii din Europa de Est, in care s-au implicat exclusiv resurse umane si materiale locale, contribuind astfel la sustinerea economiei romanesti. In intreaga sa perioada de activitate, compania a contribuit la sprijinirea economiei din Romania prin investitii totale de peste 220 de milioane de euro", scrie Mediafax.
 
ING Bank Romania face parte din ING Group, care este o institutie financiara internationala ce ofera servicii bancare unui numar de peste 38,8 de milioane de clienti individuali. Totodata, prin lista clientilor se regasesc si companii sau institutii din peste 40 de tari.
 
ING Bank Romania a fost infiintata in 1994, fiind in prezent o banca universala. Aceasta ofera produse si servicii tuturor categoriilor de clienti, precum companiilor mari sau mici, institutiilor financiare, micilor antreprenori si persoanelor fizice. In top 10 banci locale regasim ING Bank Romania pe locul 4, conform activelor. Este singura banca cu o crestere organica, fara achizitii de portofolii de clienti sau alte banci. De asemenea, este o banca universala cu peste 1,6 milioane de clienti din trei segmente de business: persoane fizice, companii IMM-uri si Mid-Corporate si Wholesale Banking. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: tuborging banktuborg romaniaing bank romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]