Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un nou eveniment Unpacked. Samsung si-ar putea prezenta noile smartphone-uri pliabile

de Bianca Tila 07 Iun. 2023 52
Un nou eveniment Unpacked. Samsung si-ar putea prezenta noile smartphone-uri pliabile
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un eveniment Unpacked a fost anuntat pentru luna iulie. Cu aceasta ocazie, cel mai probabil, Samsung isi va prezenta noile smartphone-uri pliabile.

Organizarea evenimentului Unpacked a fost anuntata pe site-ul oficial al companiei, intr-un comunicat de presa pentru putin timp. La fel ca in alte ocazii, cei de la Samsung s-au grabit cu publicarea comunicatului, avand in vedere ca la putin timp acesta a fost scos.
 
In ceea ce priveste comunicatul publicat, acesta continea citate ale oficialilor despre dispozitivele pliabile, fara vreo data anume pentru organizarea evenimentului. Se specifica locatia - Seul, fiind prima data cand acest eveniment va avea loc in capitala Coreei de Sud.
 
Potrivit unei informatii care a circulat pe surse in urma cu o luna, evenimentul Unpacked va avea loc pe 26 iulie, ceea ce pare sa se potriveasca cu informatiile partiale oferite in comunicat.
 
Anul trecut, acest eveniment a fost programat pentru luna august. Se pare ca Samsung a hotarat sa devanseze evenimentul de vara. Un motiv al acestui fapt ar putea fi lansarea noilor iPhone-uri din septembrie.
 
Producatorul coreean este asteptat sa lanseze un model in seria Z Flip cu ecran mai mare si un Z Fold mai subtire comparativ cu versiunile anterioare.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: samsungeveniment unpackedsmartphone pliabil

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]