Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

11 obiceiuri ale oamenilor de succes

de Alexandra Popescu 13 Sep. 2014 2665
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru a avea o viata implinita, trebuie sa traiesti o viata fericita. Fiecare zi se integreaza perfect cu urmatoarea si fiecare respiratie este alimentata cu urmatoarea sarcina interesanta. Zilele tale sunt amuzante, incitante si sunt pline de comunicare de succes, retele, cercetare, invatare si productivitate. Unii oameni stiu cum sa aiba o viata remarcabila si de succes. Afla si tu!

 
Daca esti gata sa iti dezvolti unele obiceiuri care te vor ajuta sa isi dezvolti afacerea si cariera, fii atent la aceste 11 obiceiuri pe care oamenii de succes le urmeaza si iti pot deschide drumul catre succes.
 
1. Mergi sus si dincolo de aceasta limita
Incearca sa fii cu cativa pasi inaintea sefului tau sau clientilor. Gandeste-te la ceea ce ti se cere sa faci si care sunt cererile urmatoare, iar apoi termina-le inainte sa ti se ceara.
 
2. Fii organizat
Toata lumea stie proverbul "in spatele unui birou organizat sta o minte organizata". Cu cat poti fi mai organizat, cu atat vei fi mai bine echipat pentru a termina munca cat mai rapid si eficient posibil.
 
3. Pastreaza-te respectat
Fii atent la ceea ce spui si faci in jurul celorlalti si arata mereu respect pentru colegii tai, pentru angajatii tai si pentru clienti.
 
4. Fii optimist
Oamenii de succes depasesc chiar si cele mai grele circumstante. Fiind optimist, pe viitor vei cunoaste mai multe oportunitati, dar ai grija ca oportunitatile ratate sa nu te doboare. Este tot ceea ce iti trebuie pentru a te indrepta catre succes. Mergi mai departe, indiferent de obstacole.
 
5. Asculta nevoile celorlalti
Prin a asculta nevoile celorlalti si a reflecta asupra lor, acestia vor sti ca sunt cu adevarat ascultati , iar tu vei dezvolta relatii sincere si deschise. Conexiunile pozitive pe care le formezi cu ceilalti iti vor aduce succesul.
 
6. Nu lasa lucrurile neterminate
Fa-le acum! De multe ori ai o lista de lucruri pe care trebuie sa le faci, insa pui lista deoparte si spui ca le vei face mai tarziu. Intre timp apare altceva si uiti. Cand ai o lista, apuca-te sa lucrezi la ea imediat, pentru ca mai tarziu sa ai loc in program si pentru altele.
 
7. Ai simtul umorului
Umorul este o modalitate foarte buna pentru a scapa de stres si a fi mai distractiv pentru cei din jur. Ia slujba in serios, dar foloseste umorul acolo unde este cazul, ca sa te detasezi.
 
8. Nu-ti fie teama sa iti asumi riscuri
Atat timp cat planifici ceva si crezi ca este o miscare buna, actioneaza. Riscurile pot genera recompense uriase.
 
9. Sa stii cand este timpul sa faci o lista
De multe ori te simti coplesit si vrei sa gasesti ceva de facut complet diferit de ceea ce ar trebui sa faci de fapt. In acest moment trebuie sa faci o lista: pune pe lista toate gandurile, ideile si lucrurile de facut. Apoi iapuca-te de treaba si finalizeaza-ti sarcinile.
 
10. Fii la curent cu tehnologia
Tehnologia se schimba pe zi ce trece. Daca vei tine pasul cu cele mai recente softuri, calculatoare si tehnologie mobila, vei continua sa prosperi si sa ai succes.
 
11. Aminteste-ti sa feliciti
Prin a-ti felicita angajatii pentru treaba bine facuta, vei crea o relatie de lucru de succes. Acestia vor lucra mai mult si mai bine daca stiu ca tu observi si recunosti ca au creat succesul pentru tine.
 
Sursa: inc.com
 


Tags: afaceriantreprenoriafaceri de successfaturi afacerileadershipmanagement

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Investitii inteligente vara. Constructia unei afaceri cu inghetata stradala

de Bianca Tila
23 Apr 2024
Cladura incepe sa ne inunde, iar ideile antreprenorilor nu se lasa asteptate. Afacerea cu inghetata strada este o oportunitate excelenta in aceste...

Carti de business. Recomandarile antreprenorilor de top pentru 2023

de Bianca Tila
22 Iun 2023
Lumea afacerilor este int-o continua miscare, iar informatiile se schimba intr-un ritm accelerat. Startegiile de marketing, managementul echipei si...

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
22 Apr 2024
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]