Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 calitati minim necesare pentru a atrage investitia unui business angel

de Idei de afaceri 03 Dec. 2015 2626
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Potrivit lui Sergiu Negut, cunoscut business angel din Romania, este necesar sa ai cel putin 3 calitati pentru a atrage acest tip de investitor.

1. Sa fii in stare sa conduci un business in general.
"Nimeni nu s-a nascut invatat, dar trebuie sa ai ceva experienta care arata ca ai condus o bucata de business, ca ai condus o echipa de 7 oameni, ai facut un proiect de voluntariat (...)".

2. Sa ai aptitudinile specifice pentru acea afacere.
"Daca afacerea mea este o afacere de cultivat ultima leguma la moda, care e pe val, probabil ca mi-as dori sa vad ca ai niste oameni care au competenta reala in industria respectiva.

Daca vrei sa faci bricolaj aici, probabil ca mi-as dori sa vad ca te pricepi putin la treaba asta, sa fie un avantaj competitiv fata de oricine altcineva ar incerca sa faca acelasi lucru poimaine, cu mai multi bani decat o facem noi. Daca poimaine Emag decide sa deschida o afacere ca a ta, sa nu mori, ci sa poti sa-l concurezi. Iar asta se face prin competenta".

3. Sa fii o persoana placuta.
"Este lucrul cel mai important, pentru ca, daca suntem amandoi investitori intr-o afacere, o sa ne vedem destul de des si nu intotdeauna in situatia in care avem fix aceeasi parere.

Cand ne vedem destul de des, nu avem aceeasi parere si eventual avem si probleme - ca avem nu stiu ce control de la o autoritate, ca ni s-au teminat banii, ca un client nu ne-a platit - noi s-ar putea sa discutam in contradictoriu. Si atunci este foarte important sa avem o chimie astfel incat sa ne vorbim si a doua zi si sa putem sa iesim la o bere, la o cafea, sa ne simtim bine in continuare".
Sursa: /www.startupcafe.ro




Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afaceriafacerebusinessbusiness angelinvestitori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Investitii inteligente vara. Constructia unei afaceri cu inghetata stradala

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Cladura incepe sa ne inunde, iar ideile antreprenorilor nu se lasa asteptate. Afacerea cu inghetata strada este o oportunitate excelenta in aceste...

Carti de business. Recomandarile antreprenorilor de top pentru 2023

de Bianca Tila
22 Iun 2023
Lumea afacerilor este int-o continua miscare, iar informatiile se schimba intr-un ritm accelerat. Startegiile de marketing, managementul echipei si...

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Principalii indicatori financiari de urmarit intr-o afacere

de Bianca Tila
08 Dec 2023
Situatia companiei poate fi monitorizata cu ajutorul indicatorilor financiari. Acestia arata cat de bine funtioneaza afacerea, care sunt problemele...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]