Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 caracteristici esentiale ale leaderilor de top!

de Adela Simonescu 20 Mar. 2013 2901
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Leaderii sunt persoanele care te fac sa ii urmezi pentru ca iti ofera bogatie, valoare! In cateva cuvinte, aceasta este, posibil, cea mai scurta si mai clara definitie a leader-ului. Il urmezi pentru ca stie incotro merge si cum sa te ajute pe tine sa progresezi, odata cu el si cu proiectele in cadrul carora va implicati.

Pentru cei care cred ca pot fi leaderi exceptionali, vestile sunt destul de bune. Nu ne nastem cu abilitati de leadership, nu avem la dispozitie toate competentele necesare pentru reusita, nu avem de partea noastra oamenii care sa ne sustina ... si, cu toate acestea, avem toate sansele sa devenim leaderi.

Iata si care sunt cele mai importante caracteristici ale leaderilor de top:

1. Perseverenta este de aur pentru oricine, absolut oricine. Poate ca nu ai parte de parinti care sa te invete trei limbi straine pana la varsta de 12 ani si poate ca nu ai parte de cele mai tari scoli din lume. Dar conteaza sa perseverezi si sa pleci in cautarea a ceea ce speri sa gasesti, sa inceri sa iti atingi obiectivele chiar si cand esti dezavantajat in mod clar fata de alte persoane care vor da lovitura cu mai multa usurinta.

Si daca esti destul de perseverent, vei reusi sa te formezi in mod corect si sa iti dezvolti abilitatile si competentele de care ai nevoie pentru a deveni un leader veritabil. Nu uita ca un leader continua sa se formeze si reformeze in timp real.

2. Forta de munca si dorinta de implicare. Nu putem contesta faptul ca succesul in viata vine dupa ce muncesti o perioada destul de lunga de timp. Daca vreti, calitatea rezultatelor obtinute in viata sunt in directa proportionalitate cu nivelul volumului de munca depusa pentru a-ti atinge obiectivele.

Asa ca nu va asteptati sa deveniti leader daca va reduceti la a va plimba prin birouri cu mainile la spate si sufland in ceafa subordonatilor vostri. Implicati-va in mod activ in munca ce va ofera rezultatele dorite.

3. Generozitate in viata profesionala si in viata personala. Generozitatea naste generozitate. Oferiti valoare celor din viata voastra profesionala si celor din viata personala. Invatati-va sa nu mai ganditi totul prin prisma eforturilor proprii, banilor pe care ii detineti si posesiilor dvs. Nu totul se restrange la ideea de bani si posesie. Uneori trebuie sa te alaturi celor care au nevoie de ajutor si rasplata va aparea atunci cand ai nevoie de ajutor.


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: leaderleader de topleaderi de topleadership

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Citate motivationale despre leadership

de Camelia Diaconu
17 Apr 2019
Ai stat vreodata sa te gandesti de ce citatele motivationale despre viata, cariera sau afaceri au un impact atat de mare asupra mintii noastre? Cum...

4 tendinte de leadership in 2018

de Idei de afaceri
27 Feb 2018
Transformarea mediului de business obliga liderii sa se transforme si ei. Mediul de operare al companiilor este puternic influentat de ritmul...

Provocari de leadership in companiile antreprenoriale

de Idei de afaceri
21 Dec 2017
Conducerea unei organizatii antreprenoriale este un lucru provocator. Departe de a beneficia/de a avea nevoie de gradul de procedurizare al unei...

Tendinte privind leadership-ul de business in 2017

de Idei de afaceri
07 Sep 2017
Leadership-ul este o tema centrala in lumea de business. Definitia acestuia evolueaza. Stilistica practicarii lui asemenea. Modelele cunoscute...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]