Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 lucruri pe care le poti face astazi pentru ca ziua de maine sa fie mai productiva

de Anca Raileanu 26 Nov. 2015 2438
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iti sta in fire sa gandesti cu bataie lunga, iar in calitate de antreprenor, esti construit sa vrei sa faci cat mai multe lucruri.

Ei bine, pentru a experimenta succesul pe care ti-l doresti atat de tare, trebuie sa iti gestionezi corect timpul, energia, si sa te concentrezi asupra lucrurilor importante.

Asadar, iti recomand 3 lucruri pe care le poti face astazi pentru ca ziua de maine sa fie mai productiva!

1. Trebuie sa acorzi o atentie deosebita problemelor importante si care necesita rezolvare rapida, evitand sa cazi in capcana micilor tentatii care intervin pe parcursul unei zile si care necesita fiecare cate 15 minute din timpul tau, cum ar fi verificarea e-mail-ului sau mini-sedinte ad hoc. Gestioneaza-ti timpul cu prudenta.

2. Aminteste-ti permanent ca ceea ce faci in urmatoarele 5 pana la 10 ore iti va afecta pozitiv sau negativ energia si starea mentala din timpul zilei urmatoare.

Acest lucru inseamna: ce mananci, cata apa bei, in ce masura iti antrenezi corpul, cate ore dormi pe noapte, toate acestea iti influenteaza tonusul in ziua ce urmeaza. Asigura-te ca faci lucruri care iti mentin fluxul de energie adecvat.

3. Cea mai mare distragere esti chiar tu.
De cele mai multe ori, esti aproape sa cedezi. Ai incercat vreodata sa scrii un e-mail pe mobil fara sa acorzi atentie mesajelor sau notificarilor de pe site-urile de social media?

Trebuie sa exersezi capacitatea de a te concentra si de a lucra efectiv pe perioade de timp cat mai mari pentru ca lucrurile pe care trebuie sa le faci sa fie rezolvate in cel mai bun mod.



Tags: timpgestionarea timpuluiproductiv

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Bullet Journaling: cea mai eficienta metoda pentru a-ti organiza timpul

de Idei de afaceri
18 Ian 2022
Cu toate ca traim in era tehnologiei si avem la dispozitie instrumentele care ne pot face viata mai usoara, probabil simti si tu ca ziua ar putea fi...

4 sfaturi care te ajuta sa-ti faci timp

de Codrina Laiu
30 Mai 2016
Iata 4 sfaturi care va vor ajuta sa va faceti timp pentru afacerea pe care o conduceti, pentru un proiect in derulare dar si pentru viata personala!...

Cum sa-ti dezvolti increderea de a lua decizii si sa fii mai productiv

de Octavian Dinu
03 Mar 2015
Cand te confrunti cu o decizie importanta referitoare la afacerea ta, e usor sa incepi sa analizezi prea mult. Pe masura ce dezbati avantajele si...

Cel mai bun impact in afaceri - castigul de timp si bani

de Teo Manole
11 Feb 2015
Timpul tau ca intreprinzator este pretios si el inseamna bani. Ca sa reusesti sa te dedici unor activitati cu adevarat importante trebuie sa cedezi o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]