Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
5 actiuni care iti strica afacerile!
Afacerile nu se dovedesc a fi intotdeauna pe atat de productive pe cat ne-am astepta. Sunt cazuri in care am ales ideile de afaceri nepotrivite si cazuri in care le avem pe cele ideale dar nu stim cum sa le punem in practica in mod corect. Pentru cei care au si ideile potrivite si reusesc sa le aduca in pragul rentabilitatii, cel mai dificil proces este cel de a le mentine deasupra liniei de plutire, in drum direct catre pragul de profitabilitate.
Haideti sa vedem si care sunt cele cinci actiuni care strica o afacere, cinci actiuni care ii taie elanul si sansele de profitabilitate, conform lui TW Walker, autorul cartii Superhero Success:Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Propriul meu plan de afaceri
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
1. Nu reusim sa ne delegam sarcinile si responsabilitatile in mod corect. Foarte multi antreprenori vor sa dea lovitura pe cont propriu. Mai sunt si antreprenorii care nu au incredere in angajatii lor si atunci nu se gandesc la esentialul proces de delegare si beneficiile sale.
2. Nu reusim sa ne imputernicim angajatii pentru ca fiecare decizie sa nu mai trebuiasca trecuta prin birourile noastre. Va place sa tineti totul sub control, sa le stiti pe toate, sa fiti la curent cu fiecare modificare din afacerile voastre? Ganditi-va cat timp se pierde si cati clienti nemultumiti vor fi de taraganarea procesului de rezolvare de plangeri si nemultumiri atunci cand trebuie sa fiti instiintati cu privire la orice problema.
3. Nu distingem intre a fi exploziv si proactiv. Multi afaceristi reactioneaza in mod nepotrivit in loc sa gandeasca lucrurile la rece, in mod calm, in mod strategic.
4. Ne angajam in activitati neproductive. Spre exemplu, multi experti in mediul de afaceri afirma ca doua dintre activitatile cele mai neproductive sunt cele de controlare in mod obsesiv a email-urilor si a conturilor de pe retelele de socializare.
5. Ne este frica sa luam o decizie, sa nu esuam, sa nu ii ranim pe cei din jur. Multe astfel de temeri nu sunt fondate si ne rapesc sansele de a ne creste afacerile in mod profitabil.
Mult succes si afaceri cat mai prospere!
sursa foto: www.sxc.hu
Articole conexe
Investitii inteligente vara. Constructia unei afaceri cu inghetata stradala
de Bianca TilaPuncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri
de Idei de afaceriDescrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei
de Idei de afaceriVariante de amenajari in diferite incaperi ale afacerii
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit