Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 reguli pe care trebuie sa le respecti pentru a avea succes

de Florin Amariei 28 Ian. 2020 4118
4.06 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A avea succes in afaceri e o provocare pe care ti-o asumi si pe care o vei parcurge, cel mai probabil, singur sau singura. Tine doar de tine daca vei respecte aceste minime 5 reguli.

1. Alege produse sau servicii care se vor vinde pe o suma mai mare fata decat te costa pe tine sa le realizezi. Daca diferenta dintre costul tau de productie si pretul de vanzare este prea mica, vei avea dificultati in a-ti dezvolta afacerea. Cand marja de profit este prea mica, nu ai suficienti bani pentru a angaja mai multi oameni, a plati chiriile, a face publicitate sau a acoperi alte cheltuieli implicate de cresterea afacerii.
 
2. Fa estimari realiste asupra cheltuielilor… si apoi dubleaza-le. Majoritatea antreprenorilor la inceput de drum omit o serie de cheltuieli cum ar fi cele de marketing, de executie, de regie, plata taxelor si impozitelor sau salariul propriu sau pur si simplu le subestimeaza semnificativ.
 
3. Fii sincer cu clientii si cu potentialii tai clienti. Nu fa promisiuni pe care nu le poti acoperi. Nu minti sau nu exagera cu privire la beneficiile produsului/serviciului tau si livreaza mereu un produs/serviciu de calitate. Recomandarile reprezinta cea mai importanta sursa de noi clienti pentru o afacere aflata la inceput, iar Internetul si social media reprezinta canalele perfecte prin care clientii povestesc experientele pozitive si negative pe care le-au avut cand au achizitionat un produs sau un serviciu.
 
4. Utilizeaza internetul. Indiferent ce vinzi si cui vinzi, exista sanse destul de mari ca o parte din clientii tai sa utilizeze internetul intr-un fel sau altul pentru a achizitiona produsele tale. Asigura-ti o prezenta online atractiva si care sa ofere cat mai multe informatii despre produsele/serviciile tale pentru a le usura acestora decizia de cumparare. Daca potentialii tai clienti nu gasesc detalii despre compania ta sau despre produsele/serviciile tale in cautarile lor online, exista posibilitatea de a se indrepta spre un competitor de-al tau mai prietenos cu Internetul.
 
5. Nu te astepta la miracole. Da, probabil ai auzit si tu ca exista oameni care castiga bani in timp ce dorm sau se afla in vacanta – Internetul face toate astea posibile. Dar de obicei asta se intampla dupa ce au investit extrem de mult timp, bani si efort in cresterea afacerii lor si in dezvoltarea echipei care o mentine profitabila.
 
Acum stabileste-ti tu propriile reguli pe care stii ca trebuie sa le ai pentru a-ti garanta succesul dorit si implementeaza-le! 
 
Noi iti dorim succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: regulisuccesafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.06 din 5 - 9 voturi.

Articole conexe

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Variante de amenajari in diferite incaperi ale afacerii

de Idei de afaceri
11 Ian 2023
In momentul in care afacerea ta are un sediu trebuie sa-l amenajezi conform domeniului si activitatii angajatiilor. In acest sens, cei ce vin zilnic...

Afaceri in sistem ecologic. Analiza SWOT

de Idei de afaceri
14 Dec 2022
Dupa ce ati realizat analize de piata, industrie, concurenta este timpul sa va descrieti firma in lumina tuturor acestor informatii. Abrevierea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]